12 May 2014 | Hari ini hari kami..^_^

Salam Isnin semua...alhamdulillah..special day mama dan jugak papa hari ini..=)

12.05.82 - 12.05.14 - Genap umur mama 32 tahun

12.05.07- 12.-5.14 - Genap 7 tahun perkahwinan papa dan mama

Syukur Allah panjangkan umur mama setahun lagi...semoga mama terus diberikan kesihatan yg baik utk membesarkan anak2 mama di depan mata dan juga untuk terus menjadi isteri papa hingga ke hujung nyawa..untuk papa, tq for everything..kesabaran awk melayan kerenah ibu mengandung kali nih sangatlah dihargai..huhuhuhu..utk mak mama juga, terima kasih sbb melahirkan dan terus melayan kerenah mama walaupon mama dah beranak pinak..layanan mak tak pernah berubah dari mama kecik dulu smpailah sekarang..semoga mak mama pon terus diberikan kesihatan yg  baik dan dipanjangkan usianya melihat cucu2 membesar insyaAllah..


Last minit kek..tempah sebab kebetulan semalam ada wat maternity photoshoot konon2nye..so kek ni as additional props lah ye..hihi..bday+anniversary+baby shower skali..=p


Alhamdulillah..7 tahun lepas first time celebrate bday as a wife..tahun ni sudah jadi mama anak 3 dah..sekejap jek masa berlalu kan..=)


Lagi gmbar selingan semalam..mama n anak2..




Pagi ni, dikejutkan dengan hadiah seprais dari papa plak..lame kot tak dpt seprais..kikiki..papa kata ni hadiah besday..utk anniversary ikutkan masing2 dh bincang nak belanja sesama sndiri anniversary dinner jek..mklumlah, nk menyambut orang baru minggu depan kan..duit banyak kena simpan..=p..nway, minggu depan tu lah hadiah anniversary terbesar sebenarnya utk tahun ni..semoga baby kami selamat dilahirkan nnti insyaAllah..


Hadiah dari papa..yeyey dpt perfume baru..dpt Bodyshop pon dah suke yg penting papa ikhlas kan..hihi





p/s: Sebelum nih ada terdetik seronoknya kalau dapat bersalin hari ni kan nnti dapat sama birthday ngan baby..tapi hari ni doa plak semoga lom ada tanda2 baby nak keluar sebabnya barang2 mama n baby tak siap sepenuhnye pon lagi..bag hosp pon lom packing..hahahaha..catat sejarah ok 37 weeks tak siap wt preparation lg..=p


 

4 comments:

Adlin Mohamad said...

wangi la pas ni hehehe
lily and family suka ps kan ..
moga bahagia selamanya ..
semoga semuanya berjalan lancar
x sabar tgk bby Z hehehe

salwana nordin @ che'wa said...

wahhhhh bestnya dpt perfume :)

semoga dilimpahi Allah keberkatan dunia akhirat

Nad MamaZN said...

hepi bday lily! hepi annievrsary too! :)

~MommyAqilMedina~ said...

Selamat ulang tahun ke 32 kak..dan selamat ulang tahun perkahwinan yang ke 7..Semoga kekal bahagia hingga ke Jannah..Amin..kek tu sangat awesome..hehee..Adik baby nak bagi Mama ready mental n fizikal dulu tu..hehee..Semoga semuanya selamat ye kak..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016