Bday + Anniversary Dinner (12.05.14)

Sempena bday and anniversary hari Isnin lepas, plan nak makan kat tpt best sket..dari awal dh request kat papa nak gi Crocodile Rock, antara tpt ekslusif utk western foodlah kalau kat Kuantan ni..nway, nasib tak berapa baik sbb smpai2 sane, rupenye restaurant tu tutup on Monday..hahahaha..takde rezeki kan nk wat camane..so sebab perut pon dah lapar, malas nk survey2 tpt lain so carilah area2 terdekat jek..jumpa restoren Anjung Kelapa ni plak..both Anjung Kelapa n Crocdile Rock ni letaknye di jalan menuju ke Teluk Chempedak..

So far, ok jugakla tpt nih..nasib kami dapat port best,,gazebo siap ada kusyen2 n langsir2 kan..sesuaiiiilah jugak nk spent time together2..tapi takdelah celebrate ape2 pon..makan2 jek kkkkk..hhehehe


Dua beradik yg lebih sibuk nak main dari makan..>_<

Papa n anak2

Pasangan yg diraikan..ehhh..meraikan diri sndiri..=p

Our drinks..longan+apple+teh o ais+ teh o ais limau

Anak dara

Anak teruna

Birthday woman..^_^




Yeayyy..foods sampai..utk zara zareef- Fish n chips

 Utk mama..bbq grilled chicken...teringin makan steak tp habis pulakkkk

Papa punya- lamb chop..all time fevret die..wuwu


Gazebo tantek..hihi

Mama n anak2



p/s: 3 hari lagi kerja before cuti panjang..lemauuuu jek rasa..hihihi

 

5 comments:

salwana nordin @ che'wa said...

seronoknya bila dpt meraikan hari istimewa dgn org2 tersayang kan :)

Nad MamaZN said...

zareef dah muka abang-abang dah :)
eee cemana la dia nnt bila ada adik ;)
hope ok je

NzA said...

menarik tu tempat tu..ala2 tempat makan di Kg Daun Bandung...

~MommyAqilMedina~ said...

Wahh cantiknya restaurant ni..romantik sangatt..memang kena dengan tema kan..hopefully makanan pon sedap..baru bleh dapat A..hehee..Akak dah nk cuti ke?wahh tak sabar nak tgk baby baru..hehee

Adlin Mohamad said...

happy annivesary both of u
moga berkekelan bahagia hingga hujung nyawa

kita pun kalau bday or annivesary suka makan western hehehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016