Hari terakhir bekerja sebelum bercuti panjang..doakan mama ya..=)

Salam semua..harini merupakan hari terakhir mama bekerja sebelum diinduced 19 May depan dan sambung bercuti dua bulan..mungkin jugak entry terakhir sebelum mama melahirkan adik baby (weekend jarang mama update blog..hihi)..so di kesempatan ini mama memohon ampun dan maaf pada semua reader2 blog mama kalau ada selama ini entry or ayat2 yang mengguris hati..minta doakan mama dipermudahkan proses bersalin untuk kali yg ketiga ni ye..doakan juga baby mama dilahirkan dgn sihat dan sempurna nanti..insyaAllah, after semua selamat mama akan update dlm blog ni..


Gambar sekadar hiasan..tak lama lagi rindulah mama dgn perut besar mama ni...kali ni preknen perut sgt membulat dgn jayanya..ngeeeee..



p/s: berdebarlah mama untuk dua hari yg mendatang ni..walau dah kali ketiga, pengalaman melahirkan anak tentu berbeza2 kan..nanti klu dah pas bersalin n dah sihat, harap mama ada masa nak smbung update blog..banyak lagi benda nak cerita especially pasal kakak zara..=)


 

10 comments:

Nad MamaZN said...

semoga dipermudahkan segalanya...cantek sgt gmbr ni!

~MommyAqilMedina~ said...

Gonna miss u kak..Nanti update ye bila dah bersalin..semoga segalanya dipermudahkan ye kak..Tak sabar nak tengok baby baru,,take care..

Zasillah Ariffin said...

InshaaAllah semoga semuanya selamat :)

salwana nordin @ che'wa said...

seronokkkkkkknnnnyaaaaaaaaaaaaaa..saya pulak rasa tak sabar :)

in syaa Allah mudah2an dipermudahkn Allah..

bykkn selawat dan berdoa ye :)

Fai CeritaCinta said...

semoga selamat semuanya dan dipermudahkan segalanya kak...

mamaarifakeem said...

Moga dipermudahkan..amin...
Kita pula tak sabar rasanya..hihi..tumpang excited plus berdebar juga..:-)

Adlin Mohamad said...

insyallah semua berjalan lancar amin

Syima ~Mama Kyra~ said...

Arini le kan? Smg di permudahkan dan selamat semuanya..Amin

kayyana said...

semoga dipermudahkan ye sis.. semoga kedua duanya selamat... apepun doa banyak banyak ye sis.. Insha Allah.. semuanya akan selamat. gonna missed u.. hehe

NzA said...

moga dipermudahkan....aminn.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016