Biskut lidah kucing pelangi..first time cuba..=)

Pernah dgr biskut lidah kucing ni?..mama dah lama tgk org2 upload kat fb..tapi hari ahad lepas baru first time mama dapat rasa..of coz BELI ye..never ever pandai buat sndiri kot..hikhikhik..


Nilah dia biskut lidah kucing..pantang tgk kaler warna warni mcm ni..nmpak menggiurkan jek..=p


Aritu terjumpa time jalan2 ke Giant..selama ni tak perasan plak kat online org jual berapa rm..yg mama beli ni sebekas rm15..tak kira plak berapa keping..tp nmpak cantik jek kan..kalau wat kudap2an time bday party ke apa mesti meriah jek kaler die..hehehehe..rasa? oklah..sedap gak..zareef n papa pon suke..zara jek taknak try langsung..mmg susah sket nak bagi die try rasa benda2 baru mcm ni..=p


Macam2 aksi zareef mamam biskut..hihi




p/s: Skang mcm musim refubee pretzel gak..tgk kat kuantan pon dah ada jual..bila2 kompem nak cuba..heheheheehe





8 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

kita pun x penah try lg biskut lidah kucing nie..mmg nmpk menarik colourfull...kat sini x jmpa lg org jual..kat FB bykla tp malas nk order sbb takut smpi ke tgn kita nt kuih tu dah pecah :D :(

Nad MamaZN said...

Xpenah try lg
Tp nmpk sgt menggiurkan
Sbb kaler dia cantek!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cantik jer kaler biskut tu..warna warni...tak pernah makan lagi biskut ni..nampak sedap jer tgk Zareef makan.. :)...

~MommyAqilMedina~ said...

Tulaa..ada perasan jugak biskut ni..cantik dan menarik kalau letak kat candy buffet kan..heheee

NzA said...

dah 2x raya adik akak tmpah biskut ni kt kelantan.....tapi bila rasa xbrsungguh2 nk mkn....

Adlin Mohamad said...

xtry lagi biskut ni ..nampak gak ada yg buat ..x google resepi lagi hehehhe

Diamilikku said...

kak su pun tak penah try lagi..tapi kaler dia mmeang sangat menariks..memanggil2 untuk dicuba...hahahahaha

LYAfrina said...

LYA pon tcari-cari gak biskut ni..ramai y kata sedap..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016