Resipi Rahsia

Salam Isnin..takde aktiviti menarik nak disharekan dalam blog..so share aktivti makan2 jekla ek..hihihi..biasa weekend mesti ada jek kuar umah so kalau kuar tu makan lah sekali kan..kadang2 jek masak skang ni..ikut mood rajin..hihihihi..itupon klu masak kat umah yg simple2 jek..bahan mentah pon tk simpan stok dah..rasa nak masak baru beli klau tak takut terbiar lama nnti tak sedap plak..=p..so mmg ada betolnye kot teori yg org kata kalau peknen baby boy ni jadik pemalas sangatttt..kuikuikui..

Nway, gambar makan2 yang ni dah lame sgt dah sebenarnya..sebelum tahun 2014 lagi..kira backdated entry la yek mcm biasa..hehehe..kitorng lunch lewat kat Secret Recipe Tmn TAS..selalu kalau terasa nak makan kek mmg akan terjah SR..bila dah terjah tu maka sekali orderlah ngan makanan2 yg lain..=)


Kakak Zara..

Zareef siap bwk bekal cool blog lagi tuh..heheeh

Choc cake pilihan akak zara..time baru smpai ni topping die meleleh habis so sedap sgt..bile dah beku mulalah tak larat nak abehkan..kikiki

Ni plak pilihan mama saja nak merasa..Fruittylicious kot namanye..tp buah2 di tu masam sgt kot..=p ..next time try kek lain plak

Oreo milkshake + ice lemon tea

Menu mama n anak2..first time try meatball spaghetti ni..makan meatball tu jek rasa dh kenyang sgt dah..hahaha

Papa punye chicken apa ntah..ada cheese n kuah ala2 spaghetti gak

Abeh kek dikerjakan budak bertuah ni..=p


Selfie mama n kakak..^_^


Pas makan2 smpat bwk anak2 outing ke bandar..time tuh nak carikkan stok suar jeans utk si zareef..skang ni manjang pagi petang siap malam nak pakai suar jeans...hahahha..pas dah shopping2, papa saje bwk budak2 ni kat tpt boling area bandar..tak igat nama pusat boling tu 1st time mama smpai..kitorng tak main boling pon just tgk2 n kebetulan ada mini game arked kat situ so layan budak2 menghappykan diri jekla..=)


Suka tpt ni sbb ada mini boling utk kanak2..comel jek..hehehehe

Kakak test skill..berapa round ntah die main mama siap tumpang sekaki..=p

Budak sorang ni pon sibuk nak main jugak

Main ketuk2 tikus plak..zareef tunjuk skill..kekekeke

Hahaha..adik nmpak cam driver otai jek kan..=p

Last but not least..nmpak sgt backdated entry kan..pokok krismas pon ada lagi masa ni haaaaa..



p/s: Kalau kuar jalan2 skang ni lebih pada layan anak2 jekla..sekali sekala jek dpt betol2 shopping kan..hhihihi


 

4 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

emm..ingatkan nak share resipe..rupanya SR :D
mcm sedap je chicken cheese tu..tak penah order yg tu..nx time bole try :)

Cho Zila said...

tuler akak ingatkan nak share resipi rahsia tadi... rupanya ke SR yerk.. akak dah lama tak makan kat situ... entahler suami kurang gemar ngan western food kan payahler sikit... nanti dia makan tapi sebut tak puasler makan kat tempat lain lagi...

~MommyAqilMedina~ said...

Wah best jugak kan ada bowling lane for kids..susah nak jumpa kat sini..makanan kat situ semuanya sedap..kek!sedapnyaa..melting..hehee

~MommyAqilMedina~ said...

Wah best jugak kan ada bowling lane for kids..susah nak jumpa kat sini..makanan kat situ semuanya sedap..kek!sedapnyaa..melting..hehee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016