20 weeks

Salam Jumaat semua..dush3x..akhirnya tertunda gak nk buat last entry untuk USS tuh..hahahaha..smbung next weekla..malas nk edit gmbar sbbrnya..pastu semalam stress sikit pasal benda kt opis so balik umah mood kusam jek..hukhukhuk..

So citer pasal pregnancy sket..dua hari lagi mama genap 20 weeks dah..bersamaan ngan 5 bulan..mcm sekejap jek rasa kan..now dah boleh rasa baby gerak..light2 gitu..kerap jugaklah rasa bergerak2 perut mama nih..hihihi..so isnin lepas dah pergi check-up terbaru dah..alhamdulillah..kali ni protein dlm air kencing nmpak dah normal balik..tekanan darah tinggi pon still terkawal sbb mama mmg makan ubat kan..cume dua tiga menjak ni mama selalu sakit belakang..maybe byk duduk dpn pc kan time kat opis..so smpatlah dokter bagi supplemen utk mama haritu..next week plak ada appointment ngan dokter pakar..tak betul2 set lagi date n time die sbb ingat nak ajak papa sekali..


 Scan terbaru 3rd junior @ 19++ weeks..tanye dokter jantina dia kata lom jelas..alahai..nk wat suprise ye bby..^_^
 


Moga mama n 3rd junior ni terus sihat2 hendaknya..insyaAllah..

 

4 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga ibu & baby sentiasa sihat & dipermudahkan segalanye...

Rizziela said...

tak kisahlah kan ibu..sebab ibu dah ada putera & puteri

~MommyAqilMedina~ said...

Wah kejap je dah lima bulan kan kak..Semoga semuanya selamat dan semuanya berada dalam keadaan terkawal..Amin!

Akak nanti joint tau Giveaway aida tu..Jom meramai-ramaikan lagi..hehee

Diamilikku said...

tahniah lily..moga dipermudahkan semua urusan...doakan kak su pulak yer..moga ada rezeki tahun 2014 ni

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016