Hajat tak kesampaian di Pizza Hut..=p

Ok..citer makan2 lagi harini..kali ni gmbar time cuti tahun baru arituh tak silap..bukan hari after makan Secret Recipe dlm entry semalam tu yek..takdelah hari2 kitorng makan luar mcm ni kan..klu tak masak pon tapau nasi kat restoren biasa sudahhh...hihihi..nway, dah lama sbnrnya teringin nak terjah Pizzah Hut ni..nak cari pizza yg ada udang n 3 jenis cheese tuh..apa ntah namenye tak ingat..tgk iklan kat tv and gmbar2 org makan mcm sedappppp jek..tapi tuhlah, asyik bertangguh2 ajak papa smpailah time cuti new year tu ..

Apepon, nmpaknye takde rezeki nak merasa pizza yg diinginkan..padan muka time dah habis promo baru terhegeh2 nak makan kan..kikikiki..so sebab dah tersmpai, maka order jekla pizza biasa..tapi tmbah macam2 makanan sampingan konon lepas geramlah tak dpt menu utama yg nak sgt tu kan..hakhakhak..


Softdrink for mamapapa..soya n ice cream utk zarazareef

Ni pembuka selera sementara tgu pizza smpai..

Super supreme pizza yg diupgrade kepada stuffed crust..jadilah kan nak sgt mkn pizza yg ada cheese banyak2..=p

Pembuka selera kakak n adik dah tentu mushroom soup ni


 Anak2 tak pndai makan pizza maka menu wajib kat cni mesti bolognaise spaghetti..=)

Finally, dessert mama papa yek..first time cube..apple crumble..not bad..sedap plak makan benda panas2 + ngan ice cream sejuk2..^_^

After makan pizza, leh plak dua budak ni pau lagi eskrem kon mcD..ok layankan jek..=p




p/s: sejak dua menjak ni sesuka hati jek menambah lemak kan..semalam ari ahad baru lepas take away pizza hut yg terbaru tuh..Golden Fortune pizza..leh tahan nyum3x gak rasa die..^_^




6 comments:

Cho Zila said...

samalah kalau gi pizza kena order spageti gak... tapi beli yang kids.. murah sikit ...
ehm banyak gak makanannyertu yerk... kalau habis ok... akak tak penah cuba lagi apple crumbletu... bolehler next time...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ada pizza baru eh?..
lama bebeno tak ke PH

kena try gak ni..

~MommyAqilMedina~ said...

Wowwiee sedapnya..tapi kan..Piza yang ada udang tu tak sedap sangat..sangat leper n tak nyummy lah...hihihi..Tapi yang part makan fast food time preggy ni kan,aida dulu dalam sbulan dok kerap sangat makan fast food,sudahnya naik 3 kg..nurse marah terus tak sentuh dah Fast food..lepas tu baru maintain berat..hehe..hopefully berat akak tak menaik sangat lah ye..

NzA said...

Aha pizza baru tu boleh thn murah n sedap.

Syima ~Mama Kyra~ said...

HEHEHE..fav kami pizza hut selain DOMINO & KRR. Bdk2 mmg suka spaggetie kan..samala cam kyra :)

Diamilikku said...

mesti diorang tak sabar nak tunggu ada baby pulak kan...hehehehhehe...mcm manalah diorang jaga baby nanti

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016