GIVEAWAY 1ST BIRTHDAY MEMORY BY MOMMYAIDA

Heee..lama dah tak join giveaway nih..tetibe hujung2 minggu yang hening ni nak gak menjoinkan diri utk 1st giveaway by MommyAqilMedina ni..support kawan2 blog ye tak..^_^

So disebabkan tema ialah 1st birthday memory, so tepek pic 1st bday hero mama Riza Ammar Zareef tahun 2012 dulu..


Okeh...nmpak over kan mama masa nih..agagagaga..actually antara byk2 gmbar bday die dulu, gmbar ni antara yg paling melekat kat hati mama..sebabnye, mcm kelakar tgk Zareef yg tgh 'menikam' kek masa tuh..mklumlah, budak baru 1st time jumpe pisau kek kan..mama bagi can pegang sndiri tup2 hancur kek dikerjakan..tgk papa n akak2 kazen die pon dok gelak semacam tgk gelagat zareef..=p

Sesaper yg berminat nak join giveaway ni, ataupon nak berkenalan ngan Mommy Aida aka Mommy to Aqil n Medina ni lehla klik link ni ye...=)




p/s: Nat tepek jugak pic 1st bday akak Zara sebenarnya..tp gmbar bday die dah takde dlm laptop..lom smpat nak cari dlm external hardisk lagi..>_<..nnti kalau ada masa n rajin, akak join lagi sekali lah ye aida..hihihi


 

3 comments:

NzA said...

Gud luck lily. Gambar tummg menarik. Nmpk spontan n candid.

Adlin Mohamad said...

rajinnya lily join hehehe
lama x join GA..

gud luck !

~MommyAqilMedina~ said...

Kak Lily!
Gambar ni sangat cantik n rare..heheee..InsyaALLAH boleh menang ni..hehee..Terima kasih tau sudi join GA aida yang tak seberapa ni..hehee..
Muka kakak Zara pn unik sangat...kelakar..heeee

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016