Cuti hujung tahun 2013 | Selamat tahun baru 2014!!

Salam semua...hmmmm..lamanye tak tulis entry baru mama nih..hati sntiasa berkobar2 nk update blog sbnrnya tapi kemalasan mengatasi segala..hehehehe..nnti slow2 mama try  update jugak kisah2 n gmbar2 lama kitorng yek..apepon, semalam dan harini akhirnya mama amik annual leave jugak..konon arituh malas amik cuti before new year..tapi atas sebab2 tertentu plan bertukar..hihihi..

So disebabkan cuti pnjang dari jumaat lepas smpai esok kan..maka holiday yg konon nak gi bulan Januari kami awalkan ke hujung tahun 2013..mmg hectic plan sangat..lagi 4 hari nak gi holiday baru sibuk surf hotel, package, transfer duit n wat passport segala..=p


 Inilah dia destinasi terakhir percutian 2013 kami..mak buyung teringinnnnn sgt nak jejak ke Universal Studio Singapore sblm bby kecik keluar nnti..^_^




 



 
Tepek 3 pic ni dulu..actually ni jekla gmbar lengkap sefamily yg kami ada..hehehehe...nnti full story n gmbar2 lain mama update kemudian lah yek..tak tau bile, tapi insyaAllah akan tetap diupdate..=p..nway, kami pergi USS ni hari ahad 29 Dec 2013...amik package dengan hotel area JB jek.. ingat mula2 nk stay Singapore..tp mcm yg mama kata sbb dah last minit plan kan maka tak dan nak survey area sana...so duduk JB pon ok jekla..=)..ohhh..pas balik dr JB ni kitorng terus balik kampung..sempat gaklah kan nak tido sorang semalam kat Rengit n Parit Raja..esok baru bergerak balik Kuantan semula..

Nway,.di kesempatan ni jugak sempena nak melangkah ke tahun 2014 esok..nak jugak mama mengucapkan selamat tahun baru untuk semua..mesti masing2 dah sibuk pasang azam kan..mama cam biasa tak pernah set apa2 azam yg khusus..cuma mengharapkan mama sntiasa dpat improve diri menjadi isteri dan mama yg baik..dan jugak nak kerja lebih bersungguh2 supaya cpt2 dpt naik pangkat..kikikiki..




Semoga 2014 akan lebih memberikan kenangan manis buat kami sekeluarga..paling tak sabar tunggu May 2014 untuk kelahiran si kecik kami..tapi dlm masa yg sama berdebar jugak sbb nak readykan diri menjadi ibu bekerjaya yg beranak TIGA..semoga Allah permudahkan segalanya..untuk kakak Zara yg dah masuk tadika 6 year, semoga dapat belajar lebih bersungguh2 tahun 2014 ni k..tinggal setahun jek sebelum melangkah ke std 1 so banyak kena improve ye sayang..tak boleh banyak2 main lagi..=)

Hmmm..bila dh dapat update blog, mcm takleh berenti menaip plak..hehehe..takpelah, nnti stori2 lain mama tulis dlm entry asing k..so sekali lagi Happy New Year 2014 untuk semua!!!




9 comments:

Nad MamaZN said...

Bestnya cuti2! :)

Selamat thn baru! :)

Adlin Mohamad said...

uss bestnyaaa ....
kami bercuti sendiri xde pic family segan nak suh org tolong snap hehe

Zaila Mohamad said...

wah teringin juga nak bawa anak-anak g USS tahun depan..

selamat tahun baru juga buat Lily, semoga tercapai semua impian

LiLy @ MaMaQiStInA said...

USS memang Best...entry ktorng cuti2 USS pun tak update lagi sebab penyakit 'M' sentiasa melanda..huhu...

Selamat Tahun baru lily..^^

~MommyAqilMedina~ said...

Happy New Year kak Lily sekeluarga..wah seronotnyaa dapat pergi USS..aida teringin gile kot nak pergi sana.nanti update tau kak..mana tau sampai jugak aida ke sana nanti..heheheh

Syima ~Mama Kyra~ said...

Bestnya dpt cuti2 ke USS...kami pun plan ke sana tp ngak tahu bila..kekekeke..nx yr kot tp klu bole x nak peak season..sbb malas nk beratur pjg utk satu2 games :D ;)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

selamat tahun baru jugak lily

waah, senoroknya dpt cuti2 kat USS
x sampai lg sana ni.. bile ntah
huhuhu

NzA said...

wah bestnya cuti2 obesi..akak n 4F ni teringin nk ke sana ttp blm smpai lg...susah nk cari waktu cuti yg sama utk kami.....

Mommy ZaraZarif said...

Salam Tahun Baru mama zara & zarif

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016