Shopping berbaloi2 di Groupon n MyDeal..=)

Salam Khamis sume..dah lama mama tak membeli belah kat Groupon, Mydeal dll website yg seumpama dgnnya..sebab utamanye mama dah jarang check personal email..so segala promo2 terkini mmg mama ketinggalanlah..cuma mujur lah ada kawan2 blog n fb yg suka share2 'barang baik' kan..maka takdelah mama terlepas promo2 yg menarik ni..hihihihi..

Minggu lepas dimulakan dgn shopping Photobook RM0 kat Groupon..ehhhh..RM0 kira shopping ker..barang free lah kan..kekeekekke..thanx to Nad mamaZN yg share promo nih..utk peminat tegar photobook wajiblah mama amik kan..siap purchase dua bijik coz mama ada dua akaun groupon..(utk yg RM0 ni limit 1 jek per person)..act yg pb free ni die bg size kecik jek..6x6" + softcover..tp setakat letak gmbar anak2 ke family ker ok dah kot..janji leh wat belek2 kan..=)..harap2 kerajinan mama nak wat pb ni cptlah pulih kembali sblm die expired bulan mei tahun dpn..bukan ape, latest kupon pb yg mama beli sblm ni pon terbengkalai mcm tu jek..penangan 1st trimester..super duper malas menghadap laptop..=p


Promo yang ni dah habis dah tak silap..act leh jek nak beli photobook saiz lain or yg hardcover, tp dgn harga lainlah..mama nmpak yg free terus smbar yg free jekla kan..hehehe


Then ternmpak plak ada member fb share promo photoshoot kat Groupon jugak..member2 blog ni mesti tau kan mama ni dulu2 mmg suka sgt beli promo photoshoot..heheheeh..kali ni promo studio ps untuk rm38 sahaja..super duper murah kan..tapiiiiiii..lokasi sbnrnya adalah di Cheras sana..mama gamble jek beli dulu kot2 tahun dpn ada ke KL umah adik ipar ke apa kan lehlah singgah amik gbar sekali..rasa2 takdan nak ke KL before exp date 28 Feb tuh, mama pass kat org lain yg berminat lah nnti..=p..nway, promo ni murah sgt sbb gmbar yg dibagi bukan unlimited rasanye..just dapat 15pcs edited pic dlm cd..pastu adalah printed photo 4R 10 pcs ngan 8R 1 pcs..utk harga tu oklah kot kan..=)


Promo yg ni ada lagi 6 hari untk dibeli..sape 2 yg berminat nk try white studio ke ape leh lah beli ye..


Last but not least, terpngaruh ngan promo yg dishare mama Tisya ni..pemanggang ajaib harga RM68 jek kat myDeal..act dh lama teringin nak beli..tapi asyik tangguh2 jek..smpai arituh mak mama yg tanye mama taknak try guna ker pemanggang ajaib ni..tu yg bile nmpak ada yg murah ni terus beli..hahahaha.kire mama ketinggalan lah jugak kan..tapi tuhla..tak taulah pas beli nnti guna sepenuhnye ke tak..harap2 tak jadik 'gajah putih' kat umah sudah..=p


Yang ni pon ada masa lagi utk dibeli..tak taulah berapa lama nk tunggu die smpai ni gamaknye..hihi



p/s: semalam hujan dah mula berhenti di bumi Kuantan..tp air banjir masih lom surut lagi..harini mama tawakal jek pegi keja..harap2 tak lame lagi sume keadaan jalan n rumah kembali pulih..sedih sgt bile dengar ramai mangsa2 banjir yg serba kekurangan..bersempit2 di kawasan pemindahan dgn tak cukup kemudahan n makanan..hukhukhuk


 

7 comments:

mama lieyna said...

Untung kan.... mmg deals dia berbaloi2... photobook tu suka sgt, tp mcm tak ada msa nak godek2 n ikut stepnye..hu...

mama tisya said...

hah mmg termurah la takat ni pemanggang ajaib tu lily..bole la guna time dlm pantang nk mkn bakar2 nanti

Nad MamaZN said...

Berbaloi baloi
Sume pun murah2 dr harga sbnr :)

Syima ~Mama Kyra~ said...

kita pun dah beli PB FREE tu :)
akhirnya Lily beli jgk pemanggang ajaib ek..dlu kita beli RM75 kot..x ingt tp yg Lily beli plg murah setakat nie :)

Eyriqazz said...

pemanggang ajaib...panggang,grill, kukus...hehehe

NzA said...

bestnya...berbaloi2.....

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..aida pon ada beli photobook tu..saip beli dua lagi..hehee..tapi tak tau nak guna bila..mungkin Birthday Medina Nanti lah..kiki

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016