Dominos Pizza di Kuantan..(yeayyyyy)..

Hahahahaa..sian orang Kuantan ni kan..jakun sungguh bila tgk Dominos Pizza dah mula bukak cawangan kat Kuantan..yekla..rasanye kalau pizza, mama mmg lebih suka Dominos ni berbnding Pizza Hut..dulu time kat Bandar Puteri Dominos ni memang penyelamatlah kalau mama malas masak..mmg kerja mama dok order delivery memanjang..hehehehe..tak pernah lagi pergi outlet die makan kat sana or tapau sndiri..pastu die punye janji penghantaran tak silap 30minit..lambat seminit jek die akan bagi kupon diskaun..sapa tak suka kan..=p

By the way, tak sure berapa banyak outlet dah dibuka kat Kuantan ni..yang mama tau kat Bandar Kuantan ada satu..then weekend arituh, baru perasan kat Indera Mahkota pon ada cawangan gak..terus papa ajak kitorng makan kat situ..Indera Mahkota ni kire dah jauh gak ngan TUDM Base, so mmg tak dptlah nk mintak delivery yek..makan jek lah kat sana..tpt makan die kat tingkat atas pon leh tahan luas..cume org agak ramai lah nak membeli masa tuh..yekla..tpt baru bukak masing2 berminat nak cuba kot...pastu die tak mcm Pizza Hut..leh order kat meja..yang ni kena order kat kaunter..hehe


ZaraZareef hari Sabtu lepas..=)

Outlet Dominos Pizza di Indera Mahkota..tingkat atas khas utk dine-in

Mama + kakak + adik..

Kami lagi

Order utk hari itu..amik couple set + 2 soup and garlic bread..garlic bread die sedappppp

Pizza ni pon super sedap..crust die tak ingat nama tapi yang double layer cheese tuh..pastu topping amik extravaganza

Add onn amik lasagna..mmg kesukaan anak2 lasagna nih..pastu tmbah chicken crunch..order yg original tp dapat tomyam plak..sian anak2 tak mau makan sbb pedas..nk tukar balik dah malas..=p

Papa melayan anak bujang makan..=)



p/s: Suka2 dominos pon tgk iklan Pizza Hut yang cheezy bites tu tetap terpesona..mmg sedap ehh..klu sedap kena try gak lankali..=p


 

3 comments:

NzA said...

Sedapnya, tmbahan musim2 hujan nie. Asyik lapar je.

Zana Nordin said...

he he he he
kat kluang pun dah ada Domino's
dulu time takde...asyik ler merunggut bila tengok org lain up entry makan2 kat domino's..
tp bila dah ada nie..boleh di kira ngan jari berapa kali jejak kaki...

tp mmg domino's lagi sedap dari pizza hut

Syima ~Mama Kyra~ said...

HEHEHE..kami pun suka order mkn kat domino.kdg2 order on9. kdg2 lebih suka mkn kat situ terus..yg best bila dpt kupon domino lmbt htr. tp tak penah nak redeem kupon tu :D :)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016