Tak dapat THOR, dapat FROZEN pon jadilah..=)


Hmm..lama dah tak tengok wayang..hajat di hati nak sangattttttt tgk movie Thor..tapi time movie tu baru kuar papa plak outstation ke Singapore..balik dari sana weekend ada jek aktiviti lain so smpai sudah tk smpat nak menonton..last2, smpai kuar citer kartun Frozen ni plak kat panggung..dah ada citer kartun, kompemlah jadi keutamaan utk bwk anak2 tgk wayang kan..lagi2 citer pasal2 princesses ni..lagilah kakak zara suka..hehehehe



"In "Frozen," fearless optimist Anna (voice of 'Kristen Bell' ) teams up with rugged mountain man Kristoff (voice of 'Jonathan Groff' ) and his loyal reindeer Sven in an epic journey, encountering Everest-like conditions, mystical trolls and a hilarious snowman named Olaf in a race to find Anna's sister Elsa (voice of Idina Menzel), whose icy powers have trapped the kingdom of Arendelle in eternal winter. Encountering Everest-like conditions, mystical trolls and a hilarious snowman named Olaf, Anna and Kristoff battle the elements in a race to save the kingdom "


Keseluruhannya..Zara sgt enjoy tgk movie nih..Zareef separuh movie dah tido dah..hahahaha..watak princess Anna tu serupa sangat dgn watak Repunzel dlm Tangled..and watak org salji Olaf tu kelakar sgt..kire oklah tgk citer ni..semua pon happy..=)


Gambar2 before masuk wayang.. dua beradik posing kat poster ..gambar besar tu Queen Elsa aka Snow Queen yang sangat cantekkk..^_^





p/s 1: mujur smpat dah bwk zara tgk movie ni hari sabtu lepas..tiga hari ni kuantan dah berturut2 hujan lebat..dengarnya bndar kuantan pon dh naik air..jalan nk gi tpt keja mama pon dh start bnjir dah...wuwuwuwu..mmg tak gi bndar dahla smpai hujan reda gamaknya..>_<

p/s 2: Citer Thor plak tunggu kuar kat Astro Bestlah..tgk kat umah jek..hahahaha..tgk kat astro feeling lebih sket dpd tgk cd cetak rompak...hihihi


4 comments:

mama lieyna said...

Movie plg sesuai tuk anak girl kan.. :-) enjoy la tu zara tu..

Ye la sana hujan lebat smpai banjir ek... sini ok lg, tp semalaman la hujan kt sini pun...sejuk jer...

Syima ~Mama Kyra~ said...

mmg best giler kan cite ni..mak pak pun sama enjoy..kyra siap request nak tgk lg..kena tgu cd cetak rompak kuar utk repeat :D :)

mummy_ayu said...

Ayu pun ingat nak bawak Ian & Iris tgk cita nie..maybe weekend nie kot..

aLyNnZ said...

erm..dah lama jugak tak bwk my hero tgk movie..ms tidak mengizinkan..mesti zara lebih excited sbb ada princess kan..?

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016