Beraya di Sungai Pandan

Cerita ttg ttamu jauh tak habis lagi..hehehe..actually ari ahad pagi sebelum kakak mama n family balik ke Lumut, smpat bawak diorang piknik kat air terjun Sg Pandan..air terjun ni mmg dekat jek ngan umah kitorng..so madang ada family datang mesti bwk mandi2 kat cni..hihi..nway, kali ni actually anak2 buah mama yg semangat nk mandi air terjun sbnrnya..so makcik pakcik diorang pon layankan jekla ..=)

Smpai kat air terjun tuh dalam kol 10am..ingat takde orang raya2 ni kan rupenye ramai jugak..=p...kitorng pon just wat simple picnic jek..bentang tikar, bwk sandwich, nuget n fries + buah2 + air..yg penting budak2 happy kan...nway, kat air terjun tu adalah gak dalam 3 jam..pastu balik tu kakak n abg ipar mama smpat rehat dalam 2 jam before bertolak balik..iskkk...mesti penat kan..


Budak Zareef pakai swim suit baru..muka happy sungguh tau nak pergi main air..hihi

Zara n the cousins..muka toya sorang2 sbb baru bangun tido..mmg tak mandi kat umah sbb nak bagi diorang berendam dlm air terjun jek...=p

Sian si kecik sorang ni pon kena kejut dari tido..^_^

Muka eksited dah jumpa air

Port fevret each time ke sg pandan ni..dtg awal time ni so takde budak lain kat slides tu..anak2 n anak buah konker habis





Yg sorang ni mmg kena sambut kat bwh slide..takut tenggelam..hehehehe

Muka serius tgu anak nak terjun slide..haha


Dari kejauhan, abg n kakak ipar + baby Dhia..masing2 lom ikut terjun lg time ni

View di air terjun sg pandan..tak pernah lagi smpai kat tpt air terjun yg besar sana..=p

ibu n baby comel..kekekekek

 Mama n the kids 


Ohhh..dgn kesayangan mama..feeling2 sweet lah tuh letak love bagai kan..hehehehehe

More kesayanganssss..happy mom with happy kids..^_^

Layan gmbar si comel ni plak..


Finally, sume pon terjun...family kakak mama..hehehehe

Sian si kecik ni mula2 kesejukan kena rendam..dah lama2 baru die ok

Nak balik daaaa..smpat ayah die tmang tinggi2 yek..


Heee..tgk gambar2 ni rindu plak ngan anak2 buah..nway, di kesempatan ni  nak wish Selamat Hari Kemerdekaan yg ke-56 utk negara kita..weken ni takde plan ape2 lagi2..papa kerja ...so mama pon duduk umah jekla kot..>_<

5 comments:

Adlin Mohamad said...

kalau dok KL sure leh singgah party 3k kan hehehhe ..

best asik berendam je hehehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

Bestnya berendam...pasni sng la sapa2 dtg umah lily bole sggh mandi sg :)

ieda immi said...

seronoknyeee berendam kan ! ... happening
akk pun dah lama x mai air terjun sungai pandan nie ..

~MommyAida~ said...

wahh happynya semuaa..hihih...Dah lama tak terjun sungai..mesti sejuk kan..

NzA said...

tempatnya nmpk amat menarik....
sejukkkkkk!!!!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016