Baby 1 Syawal..=)

Alhamdulillah..1 Syawal tahun ni keluarga kami diserikan dengan kehadiran baby baru..Baby cumel ni patutnye due 1 August..tapi punyelah die bersabar nak tunggu 8 August = 1 Syawal jugak baru nak keluar rupenye..hehehehe..apepon, sikit terkilan sbb mama tk smpat nak kelek baby baru..time mama balik Kuantan raya kedua, baby still admitted kat hosp sebab ada masalah sikit..>_<


Introducing baby Irdina..baby 1 Syawal..anak bongsu pada abang sulung mama..ni gmbar time die kat hosp masa baru jek lahir

Gmbar2 yg kat bawah ni sume kat rumah nenek Rengit..after lahir smpat duduk seminggu kat rumah nenek before ayahnye bawa balik ke Kluang

Alahaiiii..so sweet tengok baby ni tido..tenang jek ..

Tak sabar nk jumpe baby Irdina nak tumpang peluk cium gomol puas2..=)


Harap2 bulan Sept ke ada masa nak balik weekend jumpa anak buah terbaru nih..nak peluk cium amik berkat kot2 pasni ada rezeki nak timang baby gurl jugak kan..hihihi


5 comments:

Nad MamaZN said...

Comelnya!!!!

Bleh la balik time cuti hari malaysia, lily..
Mmg public holiday kan time tu :)

ieda immi said...

tahniah dikk

comelnyee bb irdina .. sukelah zara dan zarif dpt sepupu baru ! ;)

NzA said...

Alolo....comelnya.

LYAfrina said...

selamat datang ke dunia ...
smoga sntiasa dibawah lindunganNya

geram tgk baby.. mmg comel sgt.. rindu dgn bau baby

mama lieyna said...

Comel....
Geram tgk bbb newbornlah...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016