Princess wannabe

Semalam tak smpat wat entry..ada last audit untuk qualification mama kat tpt keja baru..so konon malam tu hati tak tenang nak hadap pc..ingat nak study serba sikit tup2 baru bukak nota dah tertido dah..hehehe..nway, arini punye entry tepek pic kakak Zara jekla yek..mcm biasa, anak dara ni mood baik mmg suka posing2..kali ni posing ngan baru raya terbaru kononnya..beli online dari sebelum cuti raya lagi tp biasalah, pos laju kan buzy gamaknya time tuh, dah dekat dua minggu raya baru smpai kat tangan..tp mama tak kisah je..yelah,..kan kitorng tak beraya ke mana pon kan..hahahaha


Zara in korean dress kononnya..mama belikan sekali ngan flower legging tuh ..skang die dah suka pakai set baju ngan seluar mcm ni so kena beli banyak sket koleksi baru..=p

Gaun kembang2 terus anak dara berangan nak jadi princess..hehehehe

Layan jelah Zara posing2 ni ya




Ecehhh..nmpak ayu plak gmbar kat pokok buluh ni..leh jadik model baju tak..kuikuikui

 Last but not least..gmbar ngan adik wajib ada yek..yg adik ni die tak price wannabe..tapi lebih pada ultraman wannabe..ekekekekeke


Nway, time tepek pic Zara kat fb ada gak yg tanye mane beli baju ni..actually beli baju ni kat fb page


page ni Anje mama Balqis yg share..anje mmg suke beli korean dress tp die beli direct dari china so harga murah2..mama plak takde kawan kat china so beli online jekla kan..hahahaha..tp harga kat page ni bagi mama ok jek..still ok, tak mahal sgt pon..=)

3 comments:

mama ila said...

cantik dress zara..dah macam princess =)

Adlin Mohamad said...

amboi sakan posing ..kita dok mencari dress kaler tekois pening x jumpa ..last pilhan kaler pink je la nk pakai sabtu ni

~MommyAida~ said...

Pandainyaa Zara pose..suma nampak cantik n ala-ala model gitu..hihihi..Dress tu pun cantik..pandai Mama beli..hihihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016