Tak beraya ke mana

Lagi gambar2 backdated..raya ke-lima masa ni..mama tgh offday..anak2 dah sibuk minta kuar jalan2..wuwuwu...kesian diorang..dahlah tak puas beraya kat kampung..smpai kuantan kena tunggu mama habis keja 3 hari plak kan..abeh 3 hari mama keja pon, tak dapat beraya ke mana sbb mostly jiran2 sume lom balik dr kampung..hihi..so bwk diorang kuar ke bandar jelah ...tapi sian..kuar bandar sbb nak jalan2 cari makan..tp sume tpt yg kitorng target nak pegi, either tutup lagi or terlampau penuh sbb ramai org..musim raya lagi kan..tak banyak kedai bukak..wuwu


dah siap berbaju baru, tp tak beraya..jalan2 jeklah kan..

adik konon dah smart sgtlah ni..haha


zareef yg over cheeky..=p

posing kat luar plak


penat pusing2 kat bdr + tjg lumpur...last2 bertapak kat east coast mall jek..serius susah giler cari tpt makan time tuh..last2 papa ajak cari makan kat ec mall ni jek..wuwuwu..

kat ec mall terjumpe dgn bongkah2 smurf nih..sbb tgk bendalah ni buat zara bersemangat ajak mama tgk movie smurf 2 tuh..^_^

kat ec mall pon mostly kedai penuh or ada makanan yg dah habis..ni last choice dah ni..melepak kat AP ayam penyet..=p


kat cni pon leh tahan org ramai..smpai kakak pon smpat melukis2 bagai..hihihi

pas makan terus balik..malas nak jalan2 dah..dah penat pusing bandar sebelum tu cari tpt makan.=p..ni zara kat pentas tengah2 ec all

3 buah hati..tumpang posing kat skooter ec mall ni..haha

anak dara mama..



hehehe..pengalaman baru beraya tahun ni..selalu raya ke-4 ke 5 kat kampung lagi..ni dah balik bandar..malas masak plak tuh..amik kau nak cari tpt makan pon susah..org sume beraya lagi..kekekekeke

5 comments:

Rizziela said...

samalah..kami tahun ni pun x beraya mana

tp mood memasak ada plak...senang sikit nak makan. .malas nak keluar...lepak rumah ajer

Adlin Mohamad said...

anak2 paham mama papa sibuk keje ..mana tau tahun depan leh cuti raya sakan kan

mama lieyna said...

Suka betul tgk dak berdua tu posing..sporting.. :-)

Syima ~Mama Kyra~ said...

Pandai kakak melukis. Dua2 sporting nak posing ;)

zety said...

btol lily..kot2 thn dpn raya sakan ..hehe..ehh zareef nmpk big boy sgt dah..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016