Kolam dalam taman

Lagi pic aksi dua beradik kesayangan mama..=)..kali ni meh tgk aksi mereka bersukaria mandi kolam kat halaman rumah...jgn tertipu dgn tajuk di atas ya..takde maknanya ada taman2 kat umah ni..mama kan mmg tak reti nak mencantik2kan halaman...tanam pokok sndiri pon tk pernah...huhuhu..so memang depan umah ni meluas dgn padang rumput yg menghijau tu jekla..=p

By the way, ini kali pertama kolam di dikeluarkan sejak pindah dok Kuantan..kawasan lagi luas, maka lagi puaslah jugak Zara n Zareef nk beraktiviti...hihihi


SYoknya anak2 mama maen air yek..^__^

Macam2 aksi!!!


Muka happy adik..


Muka happy kakak

Santai sungguh kan..mandi kolam sambil baring2 smbil tgk langit lepas..=p





CUkup-cukup sudah..lenkali kita mandi lagi k..^_^


Tergelak2 papa n mama layan dua budak ni mandi..macam2 aksi..lagi2 bila tgk si Zareef siap buat aksi terjun tiruk dlm kolam kecik tuh..nasiblah bwk tu rumput kan..tak sakit bontot bila terduduk kuat kat dalam..hehehehe


 

7 comments:

mamalieyna said...

Waaaa..syoknye dua beradik tu :-)

Eina sejak beli kolam ni, baru sekali guna...itu pun masa kt kg...sini tak boleh, rumh comel sgt :-)

Nad MamaZN said...

Mmg nmpk hepi 2 beradek ni
Ye la, ada mama papa layan tiap2 ari skrg ni, hehe

inazamri said...

teringat masa anak2 akak kecik dulu,tiap kali dorg mandi dlm kolam camni pasti akak pun join duduk dlm tu juga heheh

ch@ said...

wah-wah-wah meriah, tak muat dah kolam tu kak. kat rmh kita takde taman, kalo mandi kat beranda dpn sliding door ni ha... ada sofa. habis basah segala.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

syoknye tengok 2 beradik tu mandi kolam....
hari tu Qis ada minta belikan kolam mcm ni..tapi bilik air kecik..laman pun xde nk bentang kolam tu...x jadi beli utk dia...

Syima ~Mama Kyra~ said...

kemain happy bdk2 ni kan..sonok klu halaman luas bole bentang kolam...rmh kami comel je klu aktiviti camni sesuai kt kg je la =) =D

nieda said...

Seronoknya ada kwsan rumah lapang

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016