Cuti CNY..moh duduk diam2 kat Kuantan..

Salam semua..selamat bercuti..hehehe..dah hari Isnin baru nk wish selamat bercuti kan..takpelah..better late than never..=p..nway, mama pon weken ni cuti jugak..mklumlah..dah keja shift sekarang ni kira ikut nasib2 jekla..kena gilir2 dua minggu sekali baru dapat off day on wekeend..wuwuwuwu..so kebetulan minggu ni off day mama..dptlah spent masa ngan family tercayang..ari Selasa mama dah kena kerja balik..tp for papa..ari Rabu baru mula kerja..huh..jelesss!!!..=p

Nway, sempena cuti CNY ni kami tak ke mana2 pon..balik kampung pon tak sbb baru balik dua minggu lepas kan..lagipon next week insyaAllah nak berangkat ke Langkawi..so minggu ni mmg takdelah nk berjalan sakan..just semalam ada lah jugak kuar bandar..gi Megamall Kuantan..saja kuar jalan2 tp rezeki smpat gak shopping sket2 barang2 mama n papa..hihihi

Ni gambar2 kitorng kat Megamall Kuantan semalam..


Kakak Zara..bunga krim kat rmbut tuh freshly pow from mama..hehehehe
 
 
  Si kakak n adik mintak nak naik train animals ni..gmbar kakak jek sempat snap candid..gmbar adik tak smpat sbb train dah nak jalan..=p

Ni time dinner..tak ingat nama kedai tp sebelah ngan Ayam Penyet AP..

Budak yg perasan ayu sbb ada munga kat kepala kan..hihihi

Yang ni plak tk heran ngan kamera mama dah

Mama sibuk nk posing..tp Zara amik gmbar gegar plak..=p

Mama punye..nmpak menarik tak..hahahahah...oreo crushed with vanilla ice cream

Sebelah tu papa punya..choc ice blended


Mama n anak dara manis..^_^

Tiga beranak..tgk adik dah tak sabar2 nk sedut air..hehehehe

Menu fevret kakak..kentang goreng,,

Papa makan roti bakar jek..

Mama punya..meatball with brown sauce..tak dpt makan meatball ikea, makan meatball kat cni pon jadilah..=p
 
 
 
 
Ohhh..cuti CNY ni jugak smpat siapkan satu order design photobook..dah dekat 3 minggu dpt tempahan tp sbb bizi sangat so tak berkesempatan nak buat..huhuhuhu..lega bila dah siap kan..lepas ni nk buat utk kakak mama pulak..die pon dah mula minat nak berphotobook, hasil terpengaruh dari koleksi buku2 kesayangan adik die ni..hihihihi
 
 
 

4 comments:

mamalieyna said...

Syoknye.nak ke langkawi..eina ni wlu org kedh, tp tak jejak lg lngkawi..sian kan.. happy holiday :-)

ieda immi said...

sedapnyee meat ball tuu .. aah akak punn x pernah rasa meat ball di ikea tuu huhuh

~MommyAida~ said...

alahai kakak..ayu betul..kiut..hihihi..makanan tu nmpk menyelerakan kak Lily..esp buat org yg tgh pantang ni..hihihi

Syima ~Mama Kyra~ said...

zara nak aje org letakkn bunga bagai atas rambut klu kyra jgn harapla..x smpi 10 min dah cabut blk apa yg kita letak kt rmbut..huhu..kita pun x penah lagi mkn meat ball kt IKEA tu..hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016