Esok hari BESAR dia..=)

Isk..isk..isk...cepatnyeeeee rasa masa berlalu..diam tak diam sehari jek lagi boboiboy mama nak masuk umur 2 tahun..28 Februari 2013..tarikh special utk Zareef..special utk mama jugak sbb setiap kelahiran anak2 mama memberi sejuta kenangan dan pengertian..^_^

Apepon, utk esok..takde celebration besar2 pon..kek pon langsung mama tak tempah..hehehe..just request kat papa ajak bwk Zareef kuar outing esok..then maybe gi makan2 n belikan kek readymade, pastu  belon sikit ke untuk buat dia happy..hadiah birthday?? tertunda sikit kot..sebab ada plan nak belikan somthing utk both Zareef n kakak..tp barang yg nak dibeli tu nak carik luar Kuantan..so lmbat sketlah dapatnya..takpelah..aritu dah bwk gi holiday n naik kapalterbang, kira hadiah utk bday boy jugakla kiranye..hehehehe


Putera hati mama..=)
 
 

 



* Menjelang umur dua tahun ni, banyakkkk sgt perkembangan positif pd si kecik mama..act Zareef ni agak lmbat nak bercakap..tp dua tiga minggu ni banyak plak wording2 yg die dah boleh sebut..Alhamdulillah..semoga terus membesar dgn baik ye adik..now fevret die main sepak2 bola...kadang2 kakak, mama n papa pon die sepak jugak..wuwuwuwu..n paling cute sbb die dh pndai main lawan2 gaya otromen jugak..siap tangan kat dada tuh..kekekeke...

6 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

kjp je dah besar..ep besday zareef..smg mbesar dgn sihat & bijak =)

Nad MamaZN said...

Dh 2 thn
Gaya mcm big boy dah :)
Makin ensem lak tu
Hehe

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

cepatkan ...baru je celebrate 1st b'day makan kambing bakar hehehhe
happy b'day in advance zareef..semoga jadi anak yg bijak dan dengar kata ... amin

zailamohamad said...

happy birthday Zareef!! moga membesar menjadi anak yang soleh:)

mamalieyna said...

In advance..happy besday zareef.. genap 2 tahun, sesuai nak bg adik kt zareef nih..hehehe...

Sidratul Muntaha said...

budak yg aku idam nk buat menantu.
ahahha..
ara lgi tua la dari dia

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016