SIbiling Moments @ Langkawi..

Tak berkesempatan lagi up citer ttg holiday kami ke Langkawi..so mama tepek dulu few piccas ni..gmbar2 dua beradik kesayangan mama..time kat sana mood adik agak ok nk bergambar..maka dapat lah diabadikan gmbar2 sweet moment dua beradik tu kan..hehehehe


Zara Zareef @ Langkawi Airport..baru jek smpai time ni..tgh tunggu 'orang kampung' dtg menjemput kami..

Zara Zareef @ Dataran Lang..antara favret mama pic ni..pndai gak papa snap gmbar anak2..hehehe..angle pon cantek jek rasa nmpak burung helang kat belakang tu kan..=p

Zara Zareef @ Langkawi Cabel Car..

Aktiviti hari beikutnya..Island Hopping..tengah tunggu bot kami smpai time nih

Alahaiii..suka tgk anak mama peluk2 mcm ni tau..hehehehe

 Zara Zareef @ Pulau Beras Basah..dua2 tak puas main pasir n mandi laut time nih..wuwuwuuwu

@ Tasik Dayang Bunting..mandi air tak masin pulak..hehehehe

Finally..last day sebelum balik..mandi lagi tp kalini layan mandi pool kat apartment kami sewa tu jek..=p



Hmmmm..overall rasanya both kids memang sangat2 enjoy dgn holiday di Langkawi..nnti ada rezeki lain mama bwk pi jenjalan lagi k..^_^

 

3 comments:

Sidratul Muntaha said...

enta bile dapar berjln2 betul2 ke langkawi
huhuuh

Nad MamaZN said...

Happy siblings :)

mamalieyna said...

Syoknye cuti2x langkawi.. next time boleh pergi ni, kalau ada kesempatn...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016