KEMBAR

Suka tengok orang ada anak kembar..mcm comel jek sepasang diorang dari kecik smpai besar kan..=p..baru2 ni, bff mama time sekolah menengah pon baru jek selamat melahirkan sepasang kembar lelaki, baby Farish n Fatih..ohhhh..dpt tgk gmbar jek sbb skang dah dok Kuantan..agak jauh nk melawat baby kembar tu kat Melaka..lain kali insyaAllah..huhuhu

Nway, utk mama..rasa mmg takde harapan kot nk menimang baby kembar..takde keturunan terdekat yg ada sejarah kembar2 ni..lagipon, mampu ker mama nk jadi parents utk 2 org baby kecik sekaligus..besar cabaran tu kan..hihihi..tp takpelah..walau mama takde baby kembar..'kembar' yang ni pon jaaadiiiiiilahhhhh...


Stroller berkembar!! hehehehe...sewa stroller ni kat Legoland arituh...comei plak ada yg double mcm nih..so dptlah berangan2 menolak baby kembar kan..tp kembar lain tahun n lain saiz..=p

Wlupon mahal sewa stroller ni rm45 seharian, tp agak berbaloi sbb digunakan sepenuhnya..Zareef mood sgt ok nak dok stroller..takdelah penat papa nk mengejar sana sini..mood nk bergbar jek tak berapa ada time baru2 smpai nih..hehehehe

Our little family..mcm best plak sorong stroller double trouble nih..=)

Bucuk mucuk mama..konon mama nk berangan ada kembar..tp klu kembar mesti baju sedondon kan..kakak n adik dah lama tkde baju sedondon..ni yg rasa nk shopping baru ni..kekekeke..(ohhh..abaikan vontot org baju pepel kat blakang tu k..=p)




 



9 comments:

Nad MamaZN said...

Wahhhh,.dh smpi legoland!

mama ila said...

haah..bagus jugak ada yg double cenggini..senang..boleh tolak dua2 terus =D

mama ila said...

haah..bagus jugak ada yg double cenggini..senang..boleh tolak dua2 terus =D

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

tripple ada tak kekkekke ..senang sumbat 3 org sekali ..nk rasa anak cam kembar sila beranak setahun sekali kekekke ..bila jalan ada yg tegur kyreen tu kembar keysha walaupun kaler kulit berbeza hehehhe
x kembar pun pakai sedondon apa salahnya ..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Dah sampai Legoland ye Lily...bestnye..ktorang ni tak tahu bila blh sampai sana padahal dekat jugaklah ngan tempat ktorang...
Tiket mahal... :)
macam best plakkan tolak stroller berkembar tu....^^

eray said...

ingatkan dapat anak kembar..tak sempat ke legoland haritu, lalu tgk dr luar je...huhu

http://welovesusuibu.blogspot.com/2013/01/set-penyusuan-shaklee-paling-bajet-gila.html

nieda said...

Cutelah stroller kembar mcm ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah senang la ada stroller mcm tu kt sana..perkhidmatan yg bagus ni...mahal xper asal berbaloi guna hehe

mama_umar_maryam said...

hehehehe,dulukan zt ade bli stroller yg kembar tu,phil&ted tu..mmg best & selalu perasan umar n maryam ala2 kembar xsame saiz,hahaha..
wahh bile nk up citer legoland nih

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016