Syoknya main air di indoor pool..

Gambar2 lama di rumah Bandar Puteri 2 minggu lepas..melayan anak2 beraktiviti mandi kolam..actually lameeeee sgt dah tak layan diorang mandi kolam plastik nih..mklumlah, malas nk masukkan angin..yg latest ni pon dkt setengah jam mama pam masukkan angin tuh..hahahaha..jenuh ok sbb pool leh tahan besar..=p

Nway, kebiasaannya sebelum ni kalau Zara Zareef nk mandi kolam, mama suka bentangkan kat foyer umah jek..tp sbb masa nih dah petang sangat..tk sedap plak org tgk senja2 budak berendam kolam kat luar kan..maka timbullah idea nk letak bwk masuk dlm jek kolam ni..kebetulan toilet kat bilik tetamu pon mmg luas..so muatlah mama nk sumbat kolam dlm tuh..campak bola plastik beberapa bijik..bukan main seronok budak2 main..The first 'indoor pool' at Bdr Puteri kot...kekekekeke


Opsss..gmbar censored sana sini..mklumlah mandi kat umah jek tak danlah nk pakaikan baju mandi segala kan..=p

Anak2 yg bertiga ni mmg sedang seronok sakan!!

Zara, Zareef n cousin diorang abg Ikhwan..opsss..bebird Zareef kena censcored k..=p

Si comel mama yg mmg suka amat main air..^_^
 

Bukan main lagi siap buat aksi meniarap segala...hahahahha

Enjoying himself..






Main dan main lagi..syok plak mama tgk rasa nk join sama..hehehehe



Nway, kolam ni dh selamat pon diangkut ke umah Kuantan..tp lom smpat lagi nk rasmikan kat sana..nnti bebila mama isikan angin lagi k..kita buat outdoor pool plak mama letak atas rumput k..mesti best!! =p



 

*Doa untuk rakyat Palestin..* Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah.. turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...."

8 comments:

Effa said...

shomel sangat censored bebird zareef. hehehe...

tu la kan, sian kt budak2 kalau takde aktiviti. Takde tempat nak luahkan keceriaan derang.

rumah saya pun tidak seswai utk anak2 bermandi manda di laman rumah. tunggu pindah dulu. hehehe..

Deq's Qienz said...

haikkk ada apa d sebalik buterfly tuh..haaaa..tak maluu..hihi isk kalo qhayra tgk nih compom suh beli.lama dah dia suh belikan kolam nih tp itu kulit dia jns tak tahan so doktor ada pesan yg dia leh mandi lama2..apapon seronok tgk telatah adkbradik ni..sakan ha mandi kolam

Lynn Hamzah said...

seronok jer tgk anak-anak mandi kan...hehehe...walaupun indoor tapi tetap seronok...

Sherwieyna Muzzawer said...

Alamak seksinyaaaaaaa..hahahahaha

seronok je tengok budak2 ni mandi dalam kolam tu..hehehe

mama_umar_maryam said...

yeahhh,ltk pool atas rumput kt laman umah tu slh 1 impian zt,hahaha,tp rumput dh tadak..sumer jd simen :(

mariaariffbaby.com said...

huhuhu..besar gak bilik air.
kita pun ada..but terperuk jek. malas nak kuarkan and isi angin..(alasan semata kan :p)

~aYu~ said...

hihikk... ingat pool mana la tadi.. senang skit nak control anak-anak bile mandi kat pool camni kan..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

syoknye tengok diorang berenang.. ^^

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016