Photobook promo @ Groupon..anda beli, mama design..^_^

Seperti yang pernah diwar2kan dalam entry ini..


mama sekarang tgh buat part time susun gmbar aka design photobook untuk mereka2 yang berminat + yang dah ada kupon2 photobook murah beli dr online..setakat ni dah ada dua orang customer dah..hehehehe..oklah kan..mama mmg suka buat benda2 mcm ni..upah pon amik murah2 jek..kot2 ada lagi yg berminat jgn lupe email mama k (azlilly_utm@yahoo.com / mamazarazareef@gmail.com)

Nway, sebab nk wat partime design photobook, maka WAJIBlah mama share segala promo berkaitan photobook ni jugak kan..so yg terbaru mama jumpe ialah promo dari groupon ni..sangat murah k..hanya rm52..tak rugi beli tau..leh abadikan gambar2 korang dlm photobook ni nanti..=)


Untuk promo ni, leh klik ke link ni k



Nway, kalau korang rajin nak design sendiri pon boleh..mane yg tak berapa nk faham baru 1st time buat, leh contact mama jugak k..mama sedia membantu..hihihi..lagipon, banyak masa nk redeem photobook ni iaitu hingga July 2013..

Selamat berphotobook sume..=)


 

 *Doa untuk rakyat Palestin..* Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah.. turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...."

12 comments:

Nad @ MamaZN said...

Mesti ramai yg guna servis lily tu.. =)

Deq's Qienz said...

sedey mgenangkan bumi palestin..gud luck sis.mg ramai yg berminat.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ok jugaklah buat part time..tak jugaklah boring duk rumah,..ada juga benda yg dibuat.. :)

Tengku Fauziana said...

duaorg tu..salahsorg nyer sy..kuikui..
lily beli k voucher yg ini?

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

bisnes baru housewife ni kekekke

~MommyAida~ said...

wahh dah ade customer gitu..congrats kak Lily..nanti kalo ade masa nak ber photo book, aida email kak lily ye...

Syima ~Mama Kyra~ said...

klu dah pakar mmg syok design pb ni..smbil2 tu bole wat isi poket kan..kan =)

Sherwieyna Muzzawer said...

wah pakar rupanyaaa nak design pb ni..suka3! betul syima tu cakap boleh buat duit ni..hehehe :)

~aYu~ said...

ayu ada beli.. expired februari 2013. tp, nak wat takde masa. xreti pun ada..

zety said...

goood service! hehehe

m a r i s s a said...

nak jugak la! mcm best je

salam kenal..


*jom singgah blog diyana, FOLLOW la skali ye.. hehe.. tq!*
www.diyanamarissa.com

MamaAimy said...

Salam...saya dh hantar email...tlg check ye...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016