Jom ke pantai!!

Dlm entry lepas mama ada bgtau yg after mak mama balik kampung, kami ditemankan pulak dgn mak n ayah mertua kat Kuantan ni..adalah dekat seminggu jugak ayah n mak duduk cni..waktu tu mama kedemaman, tp masih mampu ikut papa bwk diorang jalan2..first place smpat bwk atuk n nenek Zara ni jalan2 amik angin pantai..kali ni papa bwk gi Pantai Balok plak..lama jugak dah tak ke sini..

Nway, plan asal nk bwk budak2 main tepi pntai jek..tup2x smpai sana dua beradik tu selamat berendam terus dlm air laut..hehehehe..kitorng smpai pon dah ptg..so dalam 45 min mcm tulah diorang smpat melenjan sakan..pastu atuk, nenek, mama papa terpaksa semayang maghrib pon kat surau pantai balok je sbb takut kelewatan..huhu


Sebelum ke pantai atuk n nenek smpat membeli bekalan makanan dulu..mmg tk plan proper piknik pon ingat saje nk lepak duduk tepi pntai..=p

Kakak Zara happy dpt jalan2

Zareef n atok

Ceria btol anak bujang ni dapat pegi pntai kan..^_^

Atuk Zara Zareef..seronoklah diorang ada atuk melayan kat umah..=)

Lagi aksi Zareef..=)

Time ni lom start musim hujan terlmpau lagi..pagi hujan sket2 then sblh ptg cerah jek..tu yg dpt gak kuar ke pantai

Eksited dpt masuk air!!

Ok..crime partner dah tukar baju..baju mandi ni lom rasmi kat swimming pool tp dah rasmi dulu kat dlm laut..hehehehe

Bwk baldi konon nk wat main pasir, last2 wat buat main air..huhu



Aktiviti dua beradik



Loving couple..=)

Sporting atuk n nenek posing ye..hihi

Bacah lencun sudah..

Dak kecik ni pau eskrem mama..wlu demam, mama saje nk makan eskrem ni sbb tgh bengkak tonsil..ingat saja nk bagi tekak sejuk..huhu

Nyamannya dik eh..mandi laut..makan eskrem..mujur balik tak demam..=p

Zareef n nenek

Muka org demam..dok melepak tepi pantai smbil rakam aksi anak2 jela..=p







 *Doa untuk rakyat Palestin..* Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah.. turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...."

9 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

mmg best la dapat jalan2 kat pantai ni .. wahh si zareef bkn suka dpt ais krem ..

ieda said...

wahh seronok nie
akk punn dah lama x lepak di balok nie .. hurmm entahlah asal nak jalan hubby ada sahaja kerjanya ..

nak2 skrg waktu ujan .. lagilah kan .. aah lahhhhhhhh atuk dan nenek sporting .. sihat layie ayah dan mak lily ye ;)

deq's qienz said...

wah bestnya..tak ajak pon nkg mndi pantai :(

Nad @ MamaZN said...

Sonok tgk zara zareef main pantai=)

~MommyAida~ said...

Seronoknya Zara Zareef dok Kuantan..bleh jalan2 tepi pantai n mandi laut..hihihi...Atuk n nenek doule Z pon sporting sgt melayan cucunya..happy tgk..hihihi

NzA said...

anak2 kalau dh nmpk air laut mmg xhinggat nk balik..berendam smpai kecutkan....hehehe...

LYAfrina said...

syoknyer 2 beradik ni main pntai.. hihi.mmg sportingla atok n nenek da org

Syima ~Mama Kyra~ said...

sonoknya bdk2 tu dpt berlarian tepi pantai..cantik swim suit zara.. beli mana?

mama_umar_maryam said...

pantai balok!hehehe..dulu2 mase kitorg training olahraga utk daerah dtg training kt pantai nih,best btol!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016