Budak comel..

Salam Isnin kawan2..

Hari ni bersiaran dari KL..baru seminggu pindah dah berulang ke KL balik..hehehehe..actually semalam kakak mama ada buat kenduri sikit kat umah die di MINDEF ni..kenduri sempena akikah baby bongsu, dan jugak sempena nak berpindah ke Lumut..yaaaa..bukan stakat mama pindah ke Kuantan..rupenye kakak mama pon nak pindah jugak..husband die kan TLDM officer..baru jek dapat signal kena transfer ke Lumut sana..huhuhu..makin jauhlah kami dua beradik lepas nih..paling sian kat nenek diorang sbb dh susah sketlah nk melawat cucu2..kalau dulu, datang KL or Klang sekali harung jek..T_T

Apepon, majlis semalam berjalan lancar je..kakak mama just buat simple2..panggil ustaz untuk baca tahlil, and makan2 jek..takdelah buat majlis potong jambul ke ape kan...menu pon banyaklah..ada nasi beriyani with ayam masak merah, acar, kuah dal n rendang kambing..pulut kuning + serunding daging, laksa, puding roti, popia, dadih, caramel cake dll..kenyang makan..hahahaha..mama n family smpai lewat sket sbb hari Sabtu tu bizi..siang tu mama ada interview smpai ke petang (dahsyat tk inteview smpai 5 stage rasa cam nk pengsan) n malam plak papa ada majlis kat umah komanden TUDM..so plan nk bergerak ke KL ari Sabtu tertunda ke Ahad selepas subuh..so awal2 majlis mmg tk dpt tolong kakak mama lah..amik tender tolong kemas after majlis jek..=p

Klaa..gmbar2 majlis semalam tkde amik pon..amik gmbar budak comel yg diakikahkan ni jek..spanjang majlis berlangsung, tidoooooo je kejanya..gamaknya sedap sangat mimpi menunggang kambing akikah kot..hihihi..Anis Mardhiah dah nak masuk 3 bulan dah pon..pipi makin gebussssss...^__^


Si budak comel..

Pakai baju yg mama hadiahkan time die lahir dulu..geram tgk kiut miut!!





Kakak Zara yg kepingin adik gegirl..hehehe

Zareef pon suka tgk baby..mama jek yg lom nak kasik baby sndiri..hehehehe

Mama dgn si budak comel..serebeh pakai tudung sempoi..leh plak lupe nk bwk tudung yg sepadan ngan baju kurung ni..nasib baik dok dapur jek kan..tkpelah org tk nmpak..kekekekeke


By the way, lepas ni balik ke umah Klang sekejap kot..ada urusan nk bukak piring astro + nk smbung mengemop sket..pasni nk buat iklan sewakan rumah pulak..harap2 senanglah dpt penyewa nnti..n harap2 jugak dpt penyewa yg oklah kan..InsyaAllah..=)

 

*Doa untuk rakyat Palestin..* Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah.. turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...."

7 comments:

~MommyAida~ said...

Comel nya baby anis ni..tembam..zareef nak adik dah tu kak Lily..hihihi..dah duduk sekali, bleh la dpt baby baru jugak kan..hihihi

Norf @ Effa said...

jom lily, kita process no 3 sama2. hahahah.. :)

Nad @ MamaZN said...

Nk sewa umh lily la..hihi...

ieda said...

comelnyaaa bb anis ..
geram lak tgk
suke je zara duk bergambar ngan bb yee ;)

Fai CeritaCinta said...

baby anis ni memang sgt tembam... org dukung pun die tido jer..

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah..tu dia adik badik bersuamikan tentera..baik punya planning =D =)
comel je bb anis..nama pun sedap!!

Deq's Qienz said...

cumelnya..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016