Koleksi photobook yang ke-4 | Nak promosi sikit..=p

Disebabkan demam photobook masih melanda..maka nak tepek jugak koleksi terbaru photobook mama nih..Buat masa ni, photobook yang ke-4 lah..macam biasa, beli voucher dari Groupon..kali ni redeemed photobook dari iphotobook..tak silap ada lagi few member blog yang beli voucher nih..dah redeem ke? expired esok tau 6th December..=p


Special kali ni untuk studio photoshoot sempena Birthday Mama + Wedding Anniversary bulan May lepas

Macam biasa..tepek few pic isi dalam photobook..disebabkan kali ni gmbar tak berapa banyak, maka setiap helai bubuh gmbar sikit2 jek..puas tgk..=p

Photobook ni size die 8 x 8 " classic square..kire besarlah jugak..mmg puas tgk..

Quality gambar pon sangar cantek..leh dikatakan, banyak2 koleksi yang ada yang terbaru ni mama paling suka..=)

Mama and papa..^__^


Lovely princess and boboiboy..=p







Our little family..


By the way..bercakap tang PROMOSI  tuh..bukanlah promosi ape ye..suspen jek..hehehehe..cume nak meng'offer' sedikit perkhidmatan buat yang berminat..bila belek2 balik entry lama tentang photobook dalam blog mama nih, mama perasan ramai sebenarnya yg minat nk berphotobook jugak..tp mostly tak tau macam mana nak buat, tak biasa design photobook or yang lagi utama sebenarnya tak ada masa nk mendesign..so sementara mama jadi penganggur terhormat skang ni kan, maka mama nk offer diri kot2 kalau ada yang dah beli, or berminat nk beli kupon2 photobook murah dari Groupon, mydeal, ilovediscount or seumpamanya tuh, leh bagi kat mama gmbar and then mama tolong design + redeemkan photobook tu utk korang..dgn syarat, korang tak cerewetlah..sebab mama bukan creative mana..yg penting gambar tu masuk dlm photobook, and korang tak rugi duit sbb voucher expired kan..hehehehe..lagipon ada gak yg tanye sebelum ni kot2 mama leh tolong designkan photobook dia..cume sbb time tu keja kan..so kompemlah tk sempat..=p

Kot2 ada yg berminat mintak mama tolong, nnti informlah mama ya..kat blog leh, kat fb pon leh, takpon email je ( mamazarazareef@gmail.com)..nnti kita bincang2 lebih details..jgn risau, mama caj upah murah2 aje..hihihi

 

12 comments:

Tengku Fauziana said...

daku belum redeem lg..huawaaa...abis la rm50 ku..

Nad @ MamaZN said...

Wah, menarik tu..
Dh start biz =)

Adlin ✿ Mama Of 3K ✿ said...

kita x beli2 lagi kupon murah nk beli en asben kata dia buat lagi murah last2 sampai bby kuar dia x buat2 huwaaa rugi !!

~MommyAida~ said...

cantiknya gambar kat dlm photobook ni..nanti kalo ade keinginan nak buat photobook, aida inform kak Lily ye...

=*NuRo0L* = said...

hi mama zara. mama tumpang iklan ya. mama minat tak nak bekerja dari rumah? sambil membantu Malaysia lebih sihat.. Jannah nak promote skit, Herbalife ada sejenis mknan sel yg mempunyai 55 jenis nutrien & 18 Asid Amino, Fibres/ Serat & Herba. setiap hidangan Herbalife ada 90-250 kalori shj. so kadar kenaikan berat rendah..
Dengan membantu Malaysia lebih sihat, bebas penyakit, Herbalife jugak boleh bantu kita menjana pendapatan RM5,000 hingga RM10,000 atau lebih dlm sebulan. kalau mama berminat(even pembaca2 lain kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut tentang herbalife) blh e-mail sy ye. nuruljannah_badrul@yahoo.com.. or blh whatsApp:013-3563906 / BBm:22C2C64B

ieda said...

wah meanrik nie
akk x eprnah ada photobook nie ..
cantik2 kan '
leh simpan semua jadikan kenangan
akk dah banyak pic tapi semua simpan dlm cd huhu

mama_umar_maryam said...

good lily ;),blh buat part time nk susun gmbr sumer tuh,hehehe..mmg puas kalini tgk pb lily,gmbr besar2

Nad @ MamaZN said...

Lily, nnt pm alamat baru ek
Tq!

mamalieyna said...

yelah sebab takde masa sebenarnya.. tak jadi nak beli kupon kt groupon sbb nilah..

tapi..sangattt berminat.. skrg ni, nak pilih gambar pun cmtakde masa , camno?..ngee~

cantek hasilnya~

Sidratul Muntaha said...

kapten sporting la time photoshoot
org tua jgn ko mimpilah klu ajak..
ahaha..
tingin - tingin jugak tpi dah laki aku tak ndak
payoh!!

Syima ~Mama Kyra~ said...

Rajin lily PB
kita ada 2 voucher PB lum lg redeem
Upah Lily ek? =) =D

Aine Ainun said...

Mama...salam kenal...

sy nk buat Photobook tp xfaham..pening nih...
nanti saya email mama ye..=)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016