Citer Photobook, Chicken Hartz & Alvin and The Chipmunks 3..=)

Citer merapu di hari Jumaat yg agak bizi..=p

Semalam mama beli kupon murah lagi..Kupon MILKADEAL arituh pon lom sempat redeem..kali ni beli kupon kat GROUPON plak..hehehhe..nk wat cmner, sgt terpikat ngan deal yang kat bawah ni haaa..




Menarik kan?? sebelum ni pernah nmpak gak deal2 photobook mcm ni tp rasenye kali ni yang paling murah kot (setakat yg mama perasanlah)..Disebabkan mmg dari duluuuuuuuu lagi berangan nk buat photobook utk anak2, maka mama dgn pantasnye dh selamat beli deal ni pon..beli 2 terus..konon2 nk buat satu koleksi gmbar utk Zara..and satu lagi utk Zareef..mklumlah, gmbar2 budak berdua ni especially gmbar Zara mmg sume terkepam jek dlm laptop..dulu time peknen berangan gk nk photobook kan gmbar Zara tp hampeh..tk kesampaian sbb mama give up nk kumpul gmbar Zara yg banyak teramat tuh..=p


Due date redeem deal nih Jun 2012..banyak masa lagi..hope kali ni tercapailah hajat mama nk buat photobook utk anak..nk start ngan Zara punye dulu..adik punye kendian sket tunggu kumpul gmbar smpai umur die setahun nanti kot..=)

Citer Chicken Hartz tu plak, actually beli kupon kat Groupon gak..tp dh lame dh beli, skang deal tu pon dah habis..dh lameeeeeee sgt tak makan kat cni so bile nmpak deal tu mmg cepat2 tros beli..suke3x..hehehee..mama dh booking pon utk makan kat sane esok..Kebetulan mmg lame dh tak jenjalan Sunway Pyramid so eksited sket nk outing ngan family esok nih..=p



CHicken Hartz ni style buffet..tp mama beli 2 kupon jek sebab utk Zara umur 3 tahun still FOC..=)

Last but not least, citer ttg Alvin and the Chipmunks 3..yg ni pon dh berzaman dh mama daftar sebenarnya tp tk terstory dlm blog jek..=p..Thanx to Mama Tisya yg inform ttg promo Dutch Lady ni kat FB..Dutch Lady bagi tiket2 free utk tonton movie Alvin and the Chipmunks 3 ni kat 3 tpt terpilih (TGV SUnway Pyramid, TGV Bukit Tinggi dan Cathay Mutiara Damansara)..Promo ni utk parents yg bawak anak2 umur 12 tahun ke bawah jek..Mama dh tentulah pilih TGV Bukit Tinggi yang paling dekat tu kan..=p


Ni bukti mama dh register..On 18 Dec nanti, kena bawak print out details ni + bwak susu kotak Dutch Lady sorang satu utk anak2 utk redeem tiket movie ni kat TGV..Ade sesape lagi tak yg register bendalah ni..setau mama Nad Mama Zakwan n kakak mama register kat TGV nih..kot2 ada lagi blogger yg ada kat sane, leh lah kite berjumpe2 kan..=p



Actually registration ni masih dibuka smpai 4hb tau..so klu ada yg berminat masih leh register..mane tau ada lagi tempat kosong (tiket terhad kire 1st come 1st serve)..klu nk tengok2, leh lah klik jek link diorang kat FB --> Dutch Lady Kids and Movie Mania



Ok..tu jekla nk citer..nk smbung kerja yg agak melambak ni..salam sume..=)


8 comments:

NzA said...

murah tu lily dpt diskaun smpai 74%....

mama tisya said...

tk sbr nk tgk chipmuk tu..tisya ari2 dok nyanyi & nari lagu lady gaga tu

Diamilikku said...

seronoknya dia..macam2 deal dapat...bestnya duk kat KL kan...huhuhuhu

mummy_ayu said...

rajin gak beli kat groupon ye...Ayu so far baru 2 kali je..photobbok..menariks gak tu..

zailamohamad said...

Thanks for sharing Lily, Zaila pon dah register ntok tgk Alvin tu..insya Allah jumpa di sana;)

Salina@IbuAqil said...

Uiksss nak kena register gak nih.. ;)

Nad @ MamaZakwan said...

insya-Allah jumpe kt bukit tinggi ek nnt, hehe

kakyong said...

singgah sini..

wow, memang murah deal photobook tu..


nak bgtahu, link blog personal kakyong dah pindah ke http://ibualiya.blogspot.com/

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016