Beli kupon murah lagi..

Semalam no entry..sebabnye mama EL..kali nih, 2 beradik sakit secara berjemaah..huhu..dua2 pon demam, batuk n nafas ala2 semput..kakak ok lah still aktif..adik lembik sket kalinih..sedey tgk adik yg selalu sgt demam..sebulan skali mesti ada mama EL jaga die..takpelah..anak2 lagi penting kan..mane yg mama mampu, seboleh2 nye mmg mama nk jaga sndiri bile diorang tk sihat..=(

Okla..berbalik pada tajuk di atas..semalam smbil2 jaga budak tk sihat smbil2 online lah kan..lame dh tak bukak website MILKADEAL..tgk2 ada 2 promo yg menarik plak..

Promo first, personalized tabletop kalender..suke2x..ni beli utk taun dpn nye kalender..kat opis mama ni mmg strict sket..takleh gantung2 or tmbal2 gmbar sesuka hati kat workstation..entah..stail kilang Jepun kot..kena kemassssss jek sepjg masa..so kalau ada tabletop kalender ni lehla mama usha2 gmbar anak2 n gmbar family kat kalender tu je kan...Harga rm 20..murahlah tu kot..tk pernah tempah sebelum nih..=p




Promo kedua plak..promo outdoor photoshoot sekali lagi..utk org2 yg 'belum' ada kamera lawa mcm mama, kompem tk lepaskan peluang time ada promo photoshoot macam ni..ekekekeke..kali ni mmg murah gilerlah mama rasa, cume rm56 utk 1hr photoshoot..then dapat free 8R 2 pcs ngan 20 edited pic..berbaloi2x..cume tak taulah hasil tangan photographer ni mcm mane kan..beli jekla sbb murah..utk kupon ni, rasa nak guna utk amik gmbar anak2 jek nanti..nk tunggu Zareef pndai jalan dulu..=D



Kot2 ada yang berminat jugak ngan promo2 yg mama beli ni..jangan lupe klik website MILKADEAL tu yek..tp kena cepat2 sket..sebab dua2 promo ni pon dh tak lame lagi jek tinggal..yg kalender tu tinggal sehari jek lagi kot..and photoshoot tinggal dua hari mcm tuh..=)

5 comments:

ibuafiqahhuzaifah said...

lily,

awak,yg 2nd deal tu irni minat sgt..

Zana Nordin said...

ewahhhh
teringin gark nak beli promo milkdeal tu
tapi tak reti2 lagi..he he he

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ps tu area mana lily cam minat je ni mmg cari ps outdoor ni hehehe

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

ps tu area mana lily cam minat je ni mmg cari ps outdoor ni hehehe

Nowwa Fitri said...

addicted kan..akak selalu beli segala bana hotel offer groupon la apa la..haih!bankrupt!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016