Photoshoot suka suki @ Puteri Harbour, Johor

Salam Isnin sume..mood mama arini mood tk puas berhujung minggu..apsallah rase sekjap sgt weken yg lepas ek..tetibe dh isnin semula dah..huhuhu

Apepon, layan jek entry bergmbar utk hari nih yek..act leh kata kesinambungan ngan entry weken kat JB arituh..on the way nak balik ke kampung, lalu jalan lama..singgah skjap ronda2 kat kawasan Iskandar Nusajaya..mklumlah,kata jek org johor tp tk tau rupe bentuk tpt tu mcm mana..so saje tengok2 lah kan..then time pusing2 nmpak pulak tasik kat kawasan nih..tk silap tgk signboard tulis Puteri Harbour..so amik kesmpatan snap2 pic kat sane ngan kamera barulah..=)


M.Y. F.A.M.I.L.I.A





















Hmmm..sangat susah nk amik gmbar Zareef tau..langsung tak mo pndang kamera..nk amik gmbar senyum or ketawa kena gmbar2 candid jekla nampaknye..huhuhu..nway, gmbar 2 bangunan yg mama letak ni antara bangunan2 yg dh siap kat kawasan Iskandar tuh..rase tpt ni bakal jadi cam area Putrajaya kot nanti..

Kat bawah ni gmbar tambahan jek..after ronda2 kat Iskandar, tros bergerak balik..smpat singgah pontian untuk makan2..besar dah bandar pontian skang..kami berhenti makan kat area tepi laut..so lepas makan smpatlah Zara n cousin die main kejar2 sambil layan mata ngan pemandangan laut tuh..=)







Sekian entry bergmbar utk hari ini.(^___^)

10 comments:

Zurani said...

lily..klu kau masuk kt dlm lg, lg cantik view die.ada kapal2 tgh parking.taman pon cantik.lain kali dtg lg amek gmbo byk2.

Zurani said...

lily..klu kau masuk kt dlm lg, lg cantik view die.ada kapal2 tgh parking.taman pon cantik.lain kali dtg lg amek gmbo byk2.

etiey.com said...

cantik!

Sue said...

wah cantik dah nusajaya ni ek.. dulu pergi masa lawatan rasmi masa kursus 3bulan dulu. masa tu belum siap lagi. tp bangunannya ala2 putrajaya kan, coz mmg dorg nak buat nusajaya tu putrajaya ke2.

comel la budak2 ni. zara mmg pandai beraksi. jeles sungguh... damia malu2 kucing. nak amik gambar pun susah.

lily, nk tanya, kat avillion admiral cove tu swimming pool dia leh tak pakai baju biasa je.. bukan swimming suit? mana tau kot mcm hotel lain yg kena pakai suit jugak ke...... pls reply kat my comment box bole? takut terlupa nak cek balik komen box lily ni..

Salina@IbuAqil said...

cantek gambarnya.. ;)

ieda said...

aloor cantik2 pic dia dik .. :)

Diamilikku said...

suka dua gambar yang last tu...cantik...:) heheheheh akak ni memang su gambar tepi laut...rasa macam damai dan tenang jerrr

Zana Nordin said...

mcm best ler kat sini lily
zana pun tak pernah sampai sutera harbour nie..he he he

boleh ler menyinggah nanti
zara dah nampak sangat besar
rambut pun dah panjang balik

Dilla Ady said...

terasa terang mata ni dgn pemandangan ni..cantik2nye gambar!

kakyong said...

cantik bangunan kat situ...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016