Gara2 Peminat ALvin and the Chipmunks...

(See attached file: alvin1.jpg)(See attached file: alvin2.JPG)(See attached
file: alvin3.JPG)(See attached file: alvin4.JPG)(See attached file:
alvin5.JPG)


Tak pasal2 dptlah satu family foto mcm kat pic atas sekali tuh..=p

Gmbar Ahad minggu lepas dah sbnrnya ni..
Time shopping groceries kat jusco bkt tinggi, tetibe Zara ternmpak area
chipmunks nih..
Baru nk snap2 pic die yg tgh eksited tuh,
Tetibe kena approach..
Rupenye tk leh snap pic sesuka hati..
Coz area tuh promo utk Chupa Chups nye products..
Promo die beli 2 paket lolipop tu ngan harga rm3.99 sepaket,
Leh dpt 1 printed photo + hadiah
Hadiah tu leh pilih nk aktivity book, yoyo, n ntah ape2 lagi ntah tak
ingat..

Mula2 papa malas nk layan..
Lagipon kitorng mmg jarang sgt belikan Zara lolipop..
Ni nk beli smpai 2 bungkus?? sapa nk makan??
Tp nmpaknye anak dara tu dh eksited sgt nk bergmbar kat situ..
Maka terpaksalah kami layankan aje..

Yg paling 'best'nye...diorang snap pic pakai kamera digital biasa jek..
Alahaiiiii..ingat dptlah gmbar cun sket ke ape kan..
Bak kate mama kat papa..
Kamera kite lagi nmpak canggih dr kamera org Chupa Chups tuh..ekekekee

Takpelah..demi anak layankan aje..
asalkan anak bahagia ye tak..=p
And tak sabar nak tunggu ari Ahad nnti..
Kan kitorng join Dutch Lady nye promo ALvin ni kat TGV bukit tinggi..
Harap dptlah tiket free tu nnti n dpt layan movie ngan anak2 n anak2
buah..=D


p/s: Ada yg tanye mama beli kamera ape arituh..
Klu nk tgk tu ada tersngkut kat bahu papa..
Kamera Panasoic Lumix Semi-Pro jek..
Sejak ada kamera baru nih, rajin plak papa jadik tukang snap pic..
Klu tak dulu asyik kena komen jek sbb mane2 pon mama nk amik gmbar..heehehe


~Lily @ Mama Zara Zareef~

2 comments:

ieda said...

ye dikk
demi anak2 .. kita turutkan juaa :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Asalkan anak gembira..kita pun senanghati tgk diorg happy..^^

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016