Sembang2 ari Jumaat..

(See attached file: sp1.jpg)(See attached file: sp2.jpg)(See attached file:
sp3.jpg)(See attached file: sp4.jpg)(See attached file: sp5.jpg)(See
attached file: sp6.jpg)(See attached file: sp7.jpg)


Salam Jumaat sume..
Dah petang br nak update entry..=)

Klaa just nk ngomel2 harini..
Semalam n hari ni ramainyeeeee org update pasal air asia 10sen tu kan..
Act mama pon ada jenguk2 website tuh..
Ingat tahun dpn nk 'terbang' bercuti bwk family + ayah n mak sekali..
Survey ke Kuching, mmg manjang penuh tarikh2nye..
Smpai moody gakla semalam...huhuhu
Hari ni plak..saje survey2 ke Medan..
Tp bile dh survey, tk reti nk booking..
Passport or no ic sume kena isi siap2 ek baru leh booking..
Ke boleh edit kemudian ek??
Pastu mcm banyak jek hidden chargesnye..
Luggage sume kena caj kan..
Last2 sbb fed-up n kebetulan kerja opis banyak..
Mama pon tak jadi booking..
Hahahaha..leh gitu..mmg takde rezeki nk booking time2 promo mcm nih..=p

Nway, malam ni mama n family akan balik kampung..
Esok nak gerak ke JB and overnite satu malam kat sana,,
Tak sabar nk bwk Zara mandi kolam..hihihi
Tapi kan..satu benda ape pon tk packing lagi nih..
Mau tgh malamlah br start bergerak gamaknye..
Doakan perjalanan kami selamat k..

Ohh..gmbar2 kat atas tu tkde kaitan sgt pon ngan entry merepek ptg nih..
Saje letak buat penyeri..
Tu time kitorng kuar ke Sunway Pyramid sabtu lepas..
Lunch kat CHicken Hartz, then jalan2 smbil survey kamera..
Bukan setakat survey, terus beli kat sana..
Ingat nk pi beli kat Digital Mall tp papa tk rajin nk gerak ke tpt lain..
So beli jekla..

Klaa..nk smbung buat kerja..
Bye sume..=)


~Lily @ Mama Zara Zareef~

6 comments:

Salina@IbuAqil said...

Picca kat atas tu penyeri entry.. ;)

zailamohamad said...

have a nice weekend Lily;-)

Izan Ishak said...

selamat berhujung minggu lily...

Adlin✿Kyra♥Kyreen Moms✿ said...

selamat mandi kolam zara hhehehe..

ninieZUERYANNIE said...

Lily, akukembali~ lalalalaalalala..

Dilla Ady said...

moga selamat pegi dan balik ye!

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016