Anak-anak mama..=)

Salam Isnin sume..cepatttttt jek rasa dh kembali ke minggu baru kan..Dec ni tetibe jadik bulan yg paling bz utk mama..so spt biasa, awal2 minggu ni letak dulu gmbar anak2 utk jadik penyejuk jiwa..=p


Antara gmbar terbaru anak-anak..kakak n adik kesayangan mama..=)


Letak gmbar ni kat fb ramai kata muka Zara cam papa, n muka Zareef cam mama..hehehe..suke mama tau sbb dari dulu mama mmg taknak ngaku muka Zareef cam muka papa..ekekekkekeke.. lagipon org kata kalau muka anak ppuan cam muka ayah, n muka anak lelaki cam muka ibu, means 'sejuk' kan..InsyaAllah..=)..n satu lagi, ada jugak yg kata dua2 pndai posing sbb cam elokkkkkk jek gmbar atas tu kan..Tapi kan, kalau nk tau, punye susah sebenarnya nk dpt gmbar berdua cantik mcm tuh..macam2 ragam ada..=p


See..adik susah sgt nak duduk diam..kakak ready jek posing..

Haaa..time adik dah pandang kamera, tak tau apsal kakak plak gatal nk pi tgk lain..huhu

Sempat belai2 adik pulakkkk..(but mama sukeeeeeee sgt candid pic nih..nmpak kasih sayang sorang kakak gitu kan...=D )

Last2, amik gmbar kakak sorang jekla senang..'ratu' posing kat umah ni buat masa nih..=p

Macam2 aksi die nk buat..time nih adik die dh buat hal sndiri pon..=p



Apepon, pndai posing ke..tak pndai posing ker..muka mama ker..or muka papa ker..dua2 mama sayang..!!..=D

Okla...slamat smbung bekerja sume kengkawan...=p

6 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

besau dh zareef..

haah, betul la.. zara cam papa die..
zareef lebih pd iras awak!..
bestnyer dpt sepasang...
bile ni dpt ikut jejak langkah awak ni.. huhuhuhu..

Zurani said...

lily...pandai btol zara posing.mesti senang nk bg arahan. klu nk amek gmbr abg aiman skrg, mmg mencabar. x reti duk diam.sbb tu skrg sikit sesgt koleksi gmbr die.x sabar nk tgu ayesha bsr mcm zara.budak perempuan best sket nk amek gmbr. byk aksesori yg mcm ala2 princess yg bole digayakan.

Dilla Ady said...

zara da nampak anak daranyeeee la..da nampak cam da leh harap jaga adik...zareef pun da nampak besar...kejap btul mase berlalu..

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyallh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

haih dah besar budak kecik ni... ishh bestnya dah bergeng kan budak berdua ni

NzA said...

yelah lily, masa kecik dulu muka zareef mcm papa dia ttp bila dh besar dh rupa lily pulak akak tgk.....
Sejuk tu!!!!

Diamilikku said...

bagi kak su pula..dua memang ikut muka ayahnya...tapi zareef nih kulit dia cerah ikut lily...:) kulit si kakak pula tanned macam mexican :) dua2 cute n comel

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016