Testing..testing..1,2,3...

Antara gambar2 terawal ditangkap menggunakan kamera baru..(^__^)...berjaya jugak beli kamera baru akhirnya..mujur laptop mama dh kembali spt sediakala (arituh rosak skjap maybe jammed sbb over heated kot) and papa sanggup bagi mama guna nset die..so lehlah mama fokus beli kamera jek utk bulan nih..

Ohhh..kamera bukanlah DSLR yek..bukan jugak compact biasa tuh..kire yg mama beli masuk kategori semi pro + super zoom..jenis Panasonic Lumix..cume malas nk sebut lebih2 pasal kamera ni sbb sbnrnya mama cam dh tersilap beli sket..kira ada sket menyesal n tak puas hatilah..huhuhu..tp sbb dh terrrrrbeli, nk wat cmnerkan..guna jekla smpai bosan..(kot2 ada rezki tukar kamera lain plak next time..=p )
















Gmbar2 last yg ada blur2 effect kat background tu sume papa yg amik..mama smpai skang tak reti buat gmbar mcm tu wlupon dh ada function makro sume..tak jadik pon bile mama snap2..huhuhu..klu DSLR nk wat gmbar mcm tu guna lense 50mm jek kan..tp semi pro ni kena adjust2 sket baru menjadik..kena belajar lagi nk guna kamera ni nmpaknye..

7 comments:

mama tisya said...

cantik je gmbr..naper ckp terslh bli..hehehee

Nad @ MamaZakwan said...

cam gune dslr jek..
gmbr cantek
tunjuk la kamera nye plak.. ;)

mama_umar_maryam said...

wahh cantek je, klu zt cukup dah ni..hehehe,camera model ape lily?cer explain lebih sket,hehehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik2 gmbr ni lily..
ni lumix yg mcm DSLR tu erk..
gmbr yg last tu mcm amik guna DSLR..background dia blur..cantik..^^

kakyong said...

cantik2 lah gambarnya...

bertuah lah ada kamre semi pro... kita ni kamera digital yg main snap2 jer... ;)

Salina@IbuAqil said...

cantik mama gambar semua.. puas hati nengoknya.. ;)

Dilla Ady said...

puas hati jek tgk gambar2 ni sume lily..rasenye tak tersilap beli kot...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016