Sudah selamat smpai di kampung..

Hmmm..kami dh selamat smpai batu pahat semalam, kol 6.30pm..program balik kampung dicepatkan..ingatkan nk pntang dalam seminggu kat shah alam, tp last2 amik keputusan balik kampung lebih awal..memandangkan keadaan mama n bby pon tgh ok, so better balik siap2 lah..mama leh tros berurut n smbung pntang kat kampung..n bby Zareef pon akan tros dipantau ngan klinik kesihatan kat rengit ni jek..setakat ni condition Zareef nmpak ok..so, harap tros oklah..harini or esok maybe nurse dari KK Rengit akan dtg utk tengok2 Zareef...

Nway, tenet kat kampung mama ni sanngatla slow macam siput..maka mama mungkin takkan dpt kerap beronline cam selalu..ni belum lagi nk tepek gmbar..klu tunggu letak gambar, mau berejam tunggu kot..hehehehe..

Klaaa..stop sini dulu..selamat berpantang utk diri sndiri..n buat kawan2 blogger mama yg tgh tunggu masa utk bersalin, mama ucapkan selamat sumenye yek..mama plak tk sabar tunggu berita gembira dari korang..=D





6 comments:

kakyong said...

tahniah.. sudah bersalin rupanya.. nampak sangat dah lama kakyong tak singgah sini

n3 terbaru kakyong.com

My Wordless thursday (1)
Operasi mencantikkan rumah – part 1

Jom join contest Aksi si Cilik Berbasikal



Rezeki GA di awal bulan Mar 2011

NzA said...

selamat brpantang n semoga sihat sntiasa....

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

selamat berpantang hehehe...awak abis pantang kita lak redah hari nk deliver hihi

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Selamat berpantang ye lily..!

Dilla Ady said...

slamat berpantang lily...

slamat berjaga malam..

slamat menenenkan zareef..

slamat sumenye ye..

hihihi..jahat dilla usik lily...

Izan Ishak said...

selamat berpantang ye lily....

jaga diri n baby semua~

pelik cium utk zara n zareef~

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016