Try test signature baru..thanx Kak Yong..!!

Minggu lepas (tak ingat ari ape) ade jalan2 ke blog Kak Yong..ttibe perasan kak yong wat satu offer utk 10 org follower die bagi mendptkan signature free hasil kerja tgn kak yong sndiri..so, mama ngan tanpa segan silu tanye kak yong if still ade kekosongan kan..Alhamdulillah, kak yong kate ok n soh antar details utk signature yg mama nak tuh..hehe

So, arinih signature utk mama dh siap..maka ini adelah 1st entry mama try test letak signature baru nih..act mcm janggal plak letak name as 'Lily Azliyana' jek..mklumlah, sblum ni kat profile kan nama mama ialah 'lily azliyana aka mama zara'..apsal ntah kali ni leh bagi name lily azliyana jek pulak..=p

Oklaa...stop dl utk entry pendek kali ni..lps nih, mmg setiap entry lah akan dihiasi ngan signature + muka mama as puan punye blog nih..over glam sket..heheheh. apepon, di kesempatan ini, nk ucapkan byk2 time kasih kat kak yong sbb sudi bagi signature free kat kami2 yg 'bertuah' ni yek..sayangggggggg kak yong..=D



Mama yg heppy ade signature baru,

6 comments:

maya amir said...

wahh i loikeee....:)

Nana said...

wah beznye ada sign baru cun la

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah..bestnyer
signature baru siap ada gambar giteww.....

Diamilikku said...

kellasss signature baru ada gambar gitu...

kakyong said...

thanks mama zara... ;)

eh, kenapa berkotak mcm Yan punya juga..

cuba try buang boder tu dgn refer link ni... edit sikit kod template

http://secantikmanis.blogspot.com/2010/10/assalamualaikum-sahabat-semua-i-punya.html

kakyong said...

lily,
follow tutorial yg kakyong buat ni..
nampak tak cantik la bila berkotak..

http://www.kakyong.com/2010/11/cara-meletak-signature-dalam-blog-n3.html

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016