Baby With Costume Contest

Aritu cume nk promote, kali ni baru nak join bebetul..hehehehe..so, sket info psl contest nih:


TAJUK CONTEST : BABY WITH COSTUME CONTEST
PENGANJUR: MAMA AIMAN
PENAJA: PAPA AIMAN (www.awokpenyu.com)
TARIKH TUTUP: 19 DISEMBER 2010

Utk join contest ni, sila klik banner kat bawah k..



Gambar untuk contest kali ni ialah..gmbar budak Zara bercostume butterfly time kecik2x..hehehe..time dh besar ni lom ade chance lagi nak pakai costume2 macam ni so kire aci jekla jekla letak gbar Zara time kecik2 yek..mase ni umur Zara dlm 11 bulan lebih..same tak gaya die ngan skang? (skang klu posing lagi over lah kot..hihi)


Zara the butterfly..=p


Nama anak: Nur Riza Azzahra bt Riza Shahril (ZARA)
.
Umur: 2 tahun 7 bulan
.
Nama ibu: Azliyana bt Abdul Rahman
.
Email ibu: azlilly_utm@yahoo.com
.
.
.

Setel sume, good luck utk anak mama k..=D,

3 comments:

maya amir said...

suke gmbr zara ni..gi amek kt studio eh? sporting die bergmbo..ade ciri2 model neh:)

kakyong said...

sweet.. si butterfly gal & bakul comel...

Zurani said...

lily..tq 4 joining us! zara dulu dgn zara skrg byk beza nye. skrg bkn main lg anak dara tu berposing. mcm model. meliuk lentok. keep it up zara.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016