Lagi promo photobook murah @ RM55 | Hasil kerja mama

Mari-mari ibu-ibu, bapak-bapak, abang-abang, adik-adik, kakak-kakak...hehehe..memaner yg ada email n pm mama kat fb tu bertanyakan ttg promo photobook murah..ni dia..akhirnya..ada jugak promo dari GROUPON ni keluar..sebelum ni ada gak promo kat MyDeal..tp sekejap sgt die buat jualan murah tu lom smpat mama share dah habis tempoh..wuwuwuwu..so kali ni promo fresh lagi ya..ada masa 5 hari lagi utk membeli..

Nway, promo kali ni dari PIXAJOY..hardcover photobook dengan harga rm55 sahaja..insyaAllah..berbaloi2..kalau sesaper yg berminat nak start berphotobook, sila beli cepat2 ya..mklumlah, promo ni bukan selalu ada kan..=p


Untuk full webpage, leh klik SINI k..

Deal ni valid utk diredeem sehingga July 2013..dan seperti yag pernah diwar2kan dalam SERVICE PROMO sebelum ini, mama masih lagi berkecimpung dalam part time mendesign photobook2 ni ya..hehehe..so kalau nak mama tolong design, just emel mama k..azlilly_utm@yahoo.com / mamazarazareef@gmail.com. Caj utk design hanyalah rm30 per photobook (excluded delivery charge)..=)

Oklah..alang2 citer ttg photobook, nak tepek serba sedikit hasil photobook yg mama dah buat utk dua org customer sebelum ni..hehe..customer baru dua org..total buat phtobook baru 3 buah..and insyaAllah sebuah lagi in-process dari customer ketiga..tkpelah..mama pon buat sekadar suka2 isi masa lapang..seronok plak design2 pb ni..n tgk gmbar2 customer yg ceria tu lagilah double seronok..buat org punya lagi cantek dari buat utk diri sendiri...=p


 Yang ni photobook untuk Tengku Fauziana..(gmbar kopipes dari blog beliau..hehe)


 






Yang ni plak customer kedua..Syima mama Kyra..Syima order utk 2 buah photobook sekaligus..=)..gmbar2 ni pon kopipes dari blog Syima jek




Alhamdulillah..setakat ni dua2 pon puas hati dgn hasil kerja mama yg tak berapa nak kreatif tu..=p..so sesaper teringin jugak nk photobook2 mcm ni, bolehlah beli promo ni ya n kalau tk smpat design, boleh tempah design ngan mama ok..mama jamin, dah beli satu kompem jatuh cinta n nak beli lagi dan lagi..hihihi


9 comments:

Nad MamaZN said...

Kalu gmbr hasil dslr cantek la wat photobook ni kan lily?

LiLy @ MaMaQiStInA said...

cantik2 juga design lily buat tu..kreatip..

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

ok leh bisnes ..lily beli photobook banyak2 pastu buat bisnes kekekke saya antara customernya nnt kekekke ...

Tengku Fauziana said...

ok sy dh beli voucher ni....hihihih

mama tisya said...

bgs wat side income...hehe

Syima ~Mama Kyra~ said...

makin maju biz mama 2Z ni =)

~MommyAida~ said...

wahh cantik n meriah susunan dalam photobook ni..tahniah Kak Lily...

NzA said...

kreatifnya...akak blm edit lagi la...promosi photobook free tamat 31.3.13 nie......

Deq's Qienz said...

wahh nice lagi..kreatif dia.

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016