LANGKAWI | Pergi atau tidak??

Wah...sekarang ada lagi promo free seats Air Asia kan..mesti ramai yg berebut2 booking..mama ada jugak tgk, tp lom booking mana2 pon..wuwuwu..kalau nk tau, tahun lepas pon mama ada beli tiket AA time promo tau..time tu kerja kat Shah Alam lagi..plan nak pergi ke Langkawi bulan Feb nih..sempena bday present utk hero mama si Zareef tu..mklumlah..dh masuk dua tahun tak berpeluang lagi die naik kapalterbang kan..tk macam kakak Zara, kecik2 dah merata dpt berjalan..lagipon this yr mmg tk plan nk buat bday party tuk die..tu konon nk bwk pi holiday je..

Nway, time beli tiket tu kan mama kat tpt kerja lama..so kat sana mmg sgt flexible lah bab cuti2 ni..kompem takde masalah nak pi mana2..Tapiiiiiiiii..tak disangka dan diduga yg mama akan pindah ke Kuantan..kerja kat company baru plak..shift plak tu..then masih dlm tempoh probation..maka bab2 cuti ni tk taulah senang nak mintak ke tidak..lagipon, macam jauh plak dari Kuantan, nak gi ke LCCT tu kan..buat masa ni, mmg dah tak berharap tinggi dah nak menggunakan tiket promo yg dibeli tuh..klu tak dapat pergi, nmpaknye kena lah burn tiket, n tukar plan bwk Zareef pi holiday kat tpt lain plak..T_T




Konon nk pergi berlima..bwk mak mama pergi sekali..tp tulah..tak tau lagi status mcm mana..ada rezeki, smpailah Zareef ke Langkawi..klu takde rezeki, kite pi jenjalan tpt lain ye sayang..Legoland ker kan..lenkali baru bwk adik naik kapalterbang ya..wuwuwuwu...



Kenangan di Langkawi tahun 2009..Papa, Mama n Baby Zara..hihi..time ni Zara baru 9 mth..her first travel jauh n naik kapalterbang..=p

Citer trip ke Langkawi dulu2 ni leh baca kat SINI


*Schduled entry..entry karang hari Ahad lepas..updated utk harini, rasanye ada 70% chances nak pi Langkawi ni..riki2 kat team leader cam boleh amik cuti..harap on the right time, lepaslah kan..doa banyak2 balance 30% chances tu jadik kenyataan..=p *


3 comments:

Nad MamaZN said...

Boleh kot dpt.cuti tu...
Sbb tiket.dh siap beli sejak.thn lepas kot..
Hehe

~MommyAida~ said...

semoga Kak Lily n Family dapat jugak pg Langkawi tu..sbb cam sayang kalo burn walaupun tiket promo kan..doa banyak2 k..semoga dapat jugak pg..hihihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

moga dapatlah bercuti d lankgkawi...klu burn rasa sayang plak..

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016