Jom jalan-jalan!!

Lagi entry backdated..lame sgt dh gmbar2 ni terperam..hehehehe..ni aktiviti ujung tahun 2012 lagi..mcm biasa, weken adalah hari utk bwk anak2 berjalan..kali ni, kitorng pi East Coast Mall plak..parking tepi jalan depan kedai makan..nasib baikkkkk kitorng kuar on time sbb hampir2 keta nk kena saman ngan Majlis Perbandaran Kuantan sbb parking tpt tak sepatutnya..=p


Budak kecik yg tk sabar2 nk pi jenjalan..happy jek muka tu kan..hehe

Time ni baru sehari lepas daftarkan kakak kat sekolah tadika die..tu yg semangat die nk kuar pakai tudung tuh..^_^

Sebelum ke East Coast Mall, singgah makan dulu..adik over kat kedai makan pon nk pakai spek itam yek..hihi

Princess mama

Mama..time ni lom start keja lagi

Gbar ni nk tunjuk papantanda kat belakang papa tu sbnrnya..hehe..tk ingat nama kedai ni tp mmg dekat sgt ngan EC Mall tuh..menu utama nasi ayam..tp nasi ayamnye tk sama mcm yg kat shah alam tuh..kureng best sket..wuwu

Air2 yg sedap!! sirap bandung tp die wat ice blended..ngan ice jagung..pon ice blended pastu tabur sweet corn..

Our lunch..order  3 set nasi ayam sumenya..

Kat East Coast Mall..mama ngan si buah hati kesayangan..=)

Time ni bertahan lagi tudung dia..hehe

Toys area..ada budak tu teruja tgk soft toys banyak sangat..kekeke..tp sorilah yek, mama takkan belikan sbb kat umah selonggok dah anak patung mcm ni.wuwu



Time ni sekolah belum bukak..mana2 pon tgh melambak jual2 barang kelengkapan sekolah..bukan stakat kakak, mama pon eksited sama tgk beg2 ni sume..hehe

Sweet jek barang2 pinkish2 ni kan..^_^

Kakak n adik..akhirnye tudung melayang jugak..bertahan dlm 2 jam lebih jek..haha

Anak dara dh makin besar..=)

Last but not least..tpt wajib pergi dh tentu playland ni..smpatlah layan budak2 main dlm 20minit..













5 comments:

Nad MamaZN said...

Zara pun dah berpeplum =)

Effa said...

weekend klu tak jalan, tak sah! :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tak menahan tengok sirap bandung & ice jagung tu..sedapnye..tekak teringin plak ni..kat manalah nak cari kat sini...
Playland mmg tempat wajib untuk budak²..Qis klu p jusco mesti singgah main kat playland tu..

zailamohamad said...

cantiknya baju Zara..beli kat mana tu??

NzA said...

adik dgn kakak dah nk sama besar lah.......

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016