Dari Princess, Barbie ke Ana Muslim..=)

Short update ttg si anak dara..Gambar dah lama dah nih..time ni tgh sibuk nak prepare persiapan sekolah die..plan nak cari beg sekolah baru n stationery semua..so time tu papa bawak kami ke Kuantan Parade..kat sane ada terjumpe booth ANA MUSLIM..tak tau korang familiar tak ngan brand ni..tp so cute ok..ala2 barbie jugakla watak2 budak perempuan comel tapi semua versi bertudung..=)

So, disebabkan Zara pon nak masuk tadika Islam kan..so sesuailah kiranye mama belikan die barang2 Ana Muslim ni pulak..lagipon sebelum ni dah puas beli collection Disney Princess n Barbie kan..meh kite tukar..Zara pon suke jek ngan ikon2 Ana Muslim ni..lagipon, barang2 die banyak yg pinkish2..gegirl2 mesti suka..hihihi..setakat ni, mama pon tk berapa kenal dgn watak2 dlm brand Ana Muslim ni..tau dua nama jek..Ana Solehah dengan Anis..^_^


Mama berkenannnnn sgt ngan beg sebelah Zara tuh..tp beg tu besar sket so Zara tak mau..tp comei kan..Princess bertudung..=) (ehhh..sibuk berkenan cam mama plak yg nk gi skolah..kekekeke)

Last2 nilah die pilihan die..beg kecik jek ngan watak nama Anis..=)

Comel tak beg Zara ni..hihi

Antara collection2 lain yg sempat dibeli..pencil case, keychain n set pemadan pensil sume..pasni ingat nk belikan baju plaklah..nmpak comel2 gak arituh..sume stail menutup aurat..=)


Nway, mujur belikan Zara beg kecik jek arituh..sebabnya sekolah Zara stail simpan buku dlm kelas..so hari2 pon bwk stationery n pencil colour jek..homework stakat ni pon tkde lagi..haihhh..sekali skala kena follow up gak ngan cikgu apa yg diorang ajar..harapkan Zara citer, nak taknak jek..wuwuwuuwu..ohh..beg2 Barbie Zara yg lama still digunakan lagi..jadi beg baju ke umah bbsitter plak.=p

 

10 comments:

mamalieyna said...

cutenyer..

tau AnaMuslim ni, famous jugak..mmg sesuai la tu dgn Zara~

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel lah beg tu...barang² yg lain tu pun comel² jugak...^^

Syima ~Mama Kyra~ said...

Tau..kyra suka beli magazine Ana Muslim..tp tatau plak ada jual koleksi bag,stationery Ana Muslim =D

Nad MamaZN said...

Ana muslim ni dh famous lama dah..
Masa kita form 3-5 lg dh ada..
Tp sbb die utk budak sekolah rendah
Tu sbb tk berapa amik kesah
Skrg dh jd mak-mak ni
Turun pada anak la plak, hehe

~MommyAida~ said...

Wahh koleksi Ana Muslim semua cute2 n cantik..kaler pink lagi..sesuai tuk gigirl cam Zara.

NzA said...

mmg cute n amat sesuai dgn kakak zara...Kak naurah sejak dulu minat ana muslim nie..baju dia pn byk dr jenama anak muslim....

sue zainun said...

comel..pink kaler mmg sesuai dg gegeirl..

nurbijen said...

cantik beg zara.... pernah juga beli baju brand ni... suka sgn watak muslimah yg dibawakan, moga anak2 juga akan seronok bertudung :)

mama_umar_maryam said...

alahaii kakak..best btol tgk zara ni mmg feminin abis!

suhaina laui. said...

sgt comey...xsabar nk beli kat safiya ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016