Blog Widget by LinkWithin

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Piknik di Air Terjun Sg Pandan

Hari nk up backdated entry..slow sungguh momentum mengupdate blog skang..hehe..ikutkan byk lg nk share citer ttg anak2 mama..progress school kakak Zara, citer adik kat umah pengasuh baru..tp tulah..mood pon tk berapa nk ada..so meh letak dulu gambar2 lama jekla..=p

Ni cerita masa in-laws ada lagi kat Kuantan ni..smpat bwk diorang piknik kat air terjun..air terjun Sg Pandan ni mmg dekat jek ngan tudm base..masuk kali ni dah kali ketiga mama pergi..org yg paling happy dpt maen air tentulah budak2 kecik berdua tu kan..mama jek tak ikut berendam sbb time tu mama masih tak berapa sihat..wuwuwuwu


 Posing berdua sblum gerak ke air terjun..lame sgt dah tk pakaikan baju sedondon kat anak2 rasenye..=p

 Kakak happy dpt jejak air

Bodyguard setia anak2...hehehe

Nenek berlatarbelakangkan jambatan gantung kat air terjun ni

Si kecik happy sungguh dpt berendam..port ni klu utk bdk kecik dalam jugakla..tu yg boleh pakai pelampung..=p

Bodyguard no-2 dok jaga cucu pompuan...^_^


Suka sgtlah adik tuuuuu..






Peace yo!!

Nenek ngan bekalan2 piknik..simple2 jek pon bwk time nih..saja suka2..kat umah dah makan pon sbnrnya..=)

Mama yg masih kedemaman..gigih jugak escort ank2 pi jenjalan kan..=p

Arghhh..jelesnya tgk sume dah masuk air..next time kena repeat pegi lagi ni...wuwuwu


Happy faces

Cucu manja atuk..=)

Break time..sonok mempulun buah rambutan budak ni..die makan isi jek..kulit n biji papa tolong buang..kekekeke

Sedapnya die mamam eh..

Atuk atas jambatan gantung..gmbar tak clear sbb mama zoom dari jauh jek..hihi



p/s: Dah kol 3.30pm..mode mengemas rumah harus diON kan..esok papa insist nak buat makan2 kat umah ni sempena housewarming n baru pindah...dahla takde sesiapa tolng..arange majlis sendiri2 jek..tak pndai nk masak utk ramai2 so main menu cam biasa tempah catering..huhuhu..

 


6 comments:

~MommyAida~ said... [Reply to Comments]

amboii happynya Double Z ni..dapat main air..syok kan..mesti air terjun ni tak banyak batu kan sebab bleh pakai pelampung..okla tu..safety tuk anak2 kan..

Nad @ MamaZN said... [Reply to Comments]

Sporting la nenek ngan atok zara zareef =)

Moga majlis esok berjalan lancar ye =)

Lynn Hamzah said... [Reply to Comments]

syoknya mandi air terjun...moga majlis esok berjalan lancar yer...

mama_umar_maryam said... [Reply to Comments]

happnye..eh mcm same plak xtvt kite nih..cuti thn baru pon kitorg g Sg Lopo kt Langat tuh :)

LiLy @ MaMaQiStInA said... [Reply to Comments]

Wah..kemain seronok tengok dua beradik tu mandi sungai.. ^^

Sherwieyna Muzzawer said... [Reply to Comments]

Amboi adik beradik tu hepi benar dapat main air ye..hehehe