Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Burger bakar di Kuantan

Salam Isnin kawan2..mcm biasa, skang sume pon backdated entry yg dischedulekan..hehe..weekdays dah tk smpat nk mengahadap laptop sepenuh masa..almaklumlah, komitmen dah bertambah kan..=p

Nway, alkisahnya minggu lepas tekak mama asyiklah terasa2 nk makan burger bakar..ntah apasal dok terbayang2 patty burger yg tebal tu + sos n mayo yg meleleh2..hahahaha..dasar suka makan benda2 berlemak kan..wuwu..mula2 blur jugak mana nak carik kat Kuantan ni..sekali time bukak fb Rawang Burger Bakar, ternmpak plak die senaraikan cawangan dia kat seluruh Semanjung Malaysia including Kuantan..berbunga2 rasa hati..hehehehe

So Sabtu malam minggu lepas baru berkesempatan menjejak burger bakar nih..berpusing2 gak carik sbb tak biasa ngan alamatu tuh..RBB Kuantan ni tptnya kat restoren My Kitchen Conner, di Putra Square..sapa yg tak familiar ngan Putra Square, dia berhampiran je ngan East Coast Mall. My Kitchen Corner ni ada kat Jalan Putra Square 7, btol2 berdepan Coffee Street lama..ehh..mama beria2 share alamat ni ngan org2 Kuantan jelah yek..kot2 ada yg tersesat dlm blog mama ni carik info pasal burger bakar jugak kan..=p


Menu RBB..harga sume leh tahan mahal..mama order BURGEMIBARA aje..RM8..jadilah wat lepaskan gian..hihihi

Yeay..burger bakar sudah smpai..tmbah cheese rm1..=p

Sorilah ye letak gmbar burger dh separuh gigit nih..nk tunjuk pattry burger yg tebal n juicy tuh..hehe

Papa takmau makan burger so order benda lain..mee hongkong idamannya selalu..=p

Adik kongsi mee ngan papa sbb mee tak pedas..smbil tu tukang perabih air barli papa jugak..

Kakak tak mau makan sbb dah kenyang katanya..sebelum gi cni kitorang dari tepi pantai so kat sana kakak dah makan nuget 3 batang

Taken by kakak..mama mok2 yg mengidam nk makan burger..kekekeke..
 
 
 
 

8 comments:

inazamri said...

sampai skrg tak penah rasa lagi burger bakar.tinginnye...

~MommyAida~ said...

hihihi..iada pon baru lepas mkn burger bakar..tapi tak smepat nk up entry lagi..burger bakar ni lebih sedap kalo daging kan kak Lily..sbb kalo ayam..tak rasa bakarnya sangat..huhuhu

Nad MamaZN said...

Sedapppp!
Pagi2 dh gmbr.mknn ni, lapo! =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sedapnye burger bakar tu..x pernah lg mkn burger bakar..x tau kat sini mana nk cari..

Syima ~Mama Kyra~ said...

Ngidam? dah ada apa2 ek..heheh..
Mesti sedapkan =)

sue zainun said...

terliur tgk burger tu

sue zainun said...

terliur tgk burger tu

NzA said...

terliurlah tengok...xpernah rasa lagi burger bakar...huhuhu....

Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin