1 tahun 11 bulan | ohhh..mama rindu!!

Semalam 28.01.13- genaplah baby boy mama setahun 11 bulan..bulan depan dah nak sambut birthday yang ke-2..wuwuwuwu..cptnya mama rasa Zareef dah besar..seriusly, mama rinduuuuuuuu sangat2 wajah Zareef time baby2 dulu..bukan rindu nak baby baru yek..tu insyaAllah setahun dua lagi..hehehe..

Aritu belek2 entry lama ttg kelahiran Zareef, save balik sume gmbar2 yg mama tepek time tuh..alalalala..comel kecik molek jek budak ni kan..skang pon wlupon dah nak masuk 2 tahun, Zareef masih manja sangat2..dahlah lom berapa pndai cakap kan..so mama pon anggap die mcm baby2 lagi..tu yg rasa tk ready nk bagi adik tu..kekekeke...paling suka kalau dia panggil "mama", "papa", "kaka"..adehhhh..cair woooo..suara die jenis halus n manja..=p..n bessar cam ni die mmg nak lagi digomol dicium bagai..so kalau dh kena peluk, mmg mama cium puas2lah..hihihi


 Hampir 2 tahun selepas kelahiran baby boy ni kat Shah Alam..setiap saat n detik kelahiran die mama masih ingat dan kenang..=)

Halus mulus..aaaaa..rindu!!!



ANtara fav pic mama..lain sgt muka Zareef time ni rasanye..hihi





Kenangan adik n mama sebelum kuar hospital

Dan ini..gmbar terbaru baby boy yg dah masuk umur 2 tahun..mcm tak percaya je..hahahaha..skang dh macam2 ragam die..ada ragam baik, ada ragam yg menguji kesabaran jugak..apapon, tetap sayang adik sangat2..^_^

 
 
 
 
p/s: Update kisah jenjalan kat LEGOLAND mama smbung next week kot..minggu ni nk abehkan entry2 lain dulu..hihihihi

4 comments:

Adlin ✿ Queen Of 3 Princess ✿ said...

kejap je kan baru je rasanya pi party zareef taun lepas hehehhe ..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

pantas masa berlalu..besar dah Zareef..moga terus membesar dgn sihat & kuat^^..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kejap jer masa berlalu..sedar2 dh membesar pun kan :-)

Nad MamaZN said...

Kejap je dh 2 thn...
Eh kite mati2 igt zareef dh 3 thn
Hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016