Salam tahun baru 2015 | Tahun ketiga kami di Kuantan


Salam pertama di tahun 2015..hahaha..6 hari dah kot masuk tahun baru, baru nak ada entry kan..=p..apepon, semoga tahun ini membawa kehidupan yg lebih baik dan bermakna pada kita semua..mama mcm biaselah, takde pon azam tahun baru ke ape..just go with the flow...kikikiki..apepon, tahun ni kiranya masuk tahun ketiga kami dok kat kuantan ni..mmg sekejappp jek rasa..dari anak dua, datang sini dah anak tiga..hahaha..syukur alhamdulillah lah kan..antara kenangan terindah tahun 2014 dah tentunya kelahiran bby Ameer Zayed, buah hati no. 3 tuh..^_^

By the way, cuti tahun baru aritu aktiviti kami cuma outing nak melengkapkan barang sekolah kakak Zara..kuar gi Berjaya Megamall ..smpatlah gi beli kasut sekolah, bekas air, stationery bagai..insyaAllah, dah readylah ni zara nak gi skool..hihi


Paksa 3 beradik posing sblm kuar jalan2..baby tkleh nak paksa berposinglah kan sbb die tak paham lagi..jenuh agah soh gelak dia tak mau..kikiki

Kakak sulung..

Kakak ngan si otomen

See..susahnya nk suruh diorng ni posing bertiga cantik2 dah..macam2 ragam n gaya..wuwuwu

Mama n baby

5 of us

Sblm shopping2, mamam dulu..ni kat kenny rogers megamall

Baby pon mamam sekali..bwk bekal puri pear utk dia..hihi

muka ceria senang hati



bby with kakak zara..zareef dah ke ke hulu hilir berlari main..hukhuk


Esok 7 Jan 2015 plak anniversary mama yg ke-dua tahun keja kat tpt baru..setakat ni ok jek lagi keja cni..mmg takdelah cari keja lain ke apa kan..susah kottttt nak cari keja kat kuantan ni..hahaha..dpt sini aritu pon dah kira syukur sgt2..dlm masa 2 tahun smpatlah dah merasa increment, bonus sume tuh..alhamdulillah, rezeki anak2 kan,,=)


'Perutusan' khas sempena dua tahun kerja..annual increment..mmg dpt waktu anniversary sbnrnya..kikiki..


Apepon, lagi sekali nak wish selamat tahun baru..harap yg baik2 aje tahun ni yek untuk kita, family kita, n tak lupa negara kita jugak..macam2 kejadian jadi tahun lepas semoga tak berulang lagi tahun ini.aminnnn...



4 comments:

NzA said...

dah 3tahun rupanya lily kat kuantan ye......
Selamat thn baru lily...moga thn 2015 menjanjikan yg lebih indah.

lia ummiirfan said...

comey je baby senyum.. hihi..

LYAfrina said...

Alhamdulillah..slamat tahun baru buat lily n family juga.. lya pom bru je kelmarin publish n3 pertama utk 2015. Hehe

Last week lya tdo kat kuantan.. ada jgk ke megamall, ecm.. tp kt x pernah bertembung pom kan?

Comey sungguh 3 beradik ni..semua sedondon berbaju kuning

Lynn Hamzah said...

selamat tahun baru 2015...semoga lebih berjaya dan cemerlang...

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016