JJCM | The Tappers, ECM Kuantan


Hee..tak sah klu takde entri makan2 kan kat blog ni..blog org lain sibuk tayang hasil masakan sendiri..mama jekla yg asyik menayang hasil masakan kedai..huksss..nway, Tappers ni baru lagi bukak kat East Coast Mall Kuantan.sebelum ni kitonrg pernah try makan kat cni, tapi yg cawangan KL lah kan..hehehe...salah satu yg menarik ttg cafe ni, adalah dekonya..cantik n feel at home gitu..hihi..foods pon not bad..rase ok, harga pon ok..tak overprice..=)


Time smpai cni, baby masih sedap tido dlm carrier..mama mmg so jatuh cinta dgn bbywearing ni sbb bby mmg nmpak comfort bile dekat ngn kita..

Kakak Zara..nice kan deko2 blkg dia tu

Gmbar blur2 kononnya tp tak berapa jadi..hahaha

Yg sorang ni sbuk melayan lolipop bwh meja

Baby dh bangun.meh duduk sndiri ye dik

Our drinks..mocha ice blended, hot latte, n ice lemon tea

Meatball carbonara sphageti utk mama..suka sgt kan makan lemak2 gini..wuwuwu

Meatball sphageti bersos tomato utk zara zareef

Chicken parmesan tak silap ..menu papa

Additional mashed potato for us..

Mama, papa baby..hasil tangkapan kakak zara

Us again..apa ntah yg mama papa tgh berceloteh kan..^_^

Nyum2..sedapnya die makan ehhh


P/s: Yg terbaru bakal dibuka kat ECM, Subway..yeayyyy..lama giler kot tak makan subway..hahahaha

5 comments:

Nad MamaZN said...

nampak menarik !
hebat la org kuantan, dah mcm kl dah tu hehe..

LYAfrina said...

kat sini pon x cuba lagi...
kat ECm dh byk kedai2 makan baru..subway under construction lagi kan...

Dokter faRyn said...

waaaaa... i miss western foood!

Syima ~Mama Kyra~ said...

mama celoteh 'papa..kita nak order apa lg ek" HaHa :D. Oh subway my fav :)

eima said...

menarik ..lama dah tak pi ECM ...sbb dah lama tak balik sana pi tgk bola.... hehehe sejak penyokong terlalu byk kat stadium hehe

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016