Giant bubbles @ Taman Teruntum


Lagi entry super backated harini..aktivti anak2 sebelum musim hujan mencurah2 n banjir kat kuantan arituh..actually mase tu dah 3,4 hari hujan start turun..tetiba weekend hari sabtu leh plak hari cerah kemain..terus decide bwk diorng ni jalan2..lama tak gi taman teruntum so papa ajak ke sana..mcm2 dah ada rupenye..ada giant bubbles ni, pastu ada jugak yg mcm bubbles besar budak2 ride dalam air..entah..apa nama dia..zara sibuk nak masuk benda tu tapi booth die tutup awal sbb ada belon bocor..huhuhu

So aktiviti ptg tu hanyalah ke mini zoo pastu main giant bubbles ni..time gi mini zoo mama tak folo pon sbb malas nk jalan..kebetulan bby tgh tido so mama duduk tunggu bby jekla..hihi..utk bubbles tu smpat beli 3 bekas..tp serius tak ingat berapa ringgit..kalau tak rm4, rm5 kot semangkuk bubbles tuh..ehh..ke rm2?? hahaha..kronik giler kot tak ingt langsung..T_T


Jom main bubbles!! angin agak kuat ptg tu so senang budak2 main kan tk payah hayun batang tu pon bubbles dh kuar sndiri..=p

Haa..yg sorang ni mmg kena ajar pegang..klu tak dia buat batang tu mcm kayu hoki plak..=p

nak main bubbles.tapi nak gi kejar jugak..sukatilah dik..

santekkk..so kalerful sampai mama pon teruja nak menerai..^_^




Tinggi lagi kakak!! =)

Seronok tgk diorng main kan..


Bertempiaran lari keja bubbles..kikiki

Saat abg kakak syok main, si baby kecik syok tido..ngeeee

Ok, puas dah main bubbles..singgah playground jap sblm balik

cheeky zareef!!


2 comments:

Dokter faRyn said...

BEST NYAAAA.... aina dari hari tu nak main giant bubbles ni.. hehhe

LYAfrina said...

bestnyer,,
time lya pergi xde plok bubbles ni

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016