JJCM | Ber'western' food di Brown Sauce, Pura Kencana

Salam Jumaat semua..entry makan2 harini..gmbar lebih kurang dua minggu lepas tima balik kampung..ada rezeki lebih, so ajak mak, kakak and anak2 buah mama makan2 kat luar..tpt makan pilihan kali ni kat Brown Sauce, taman Pura Kencana Sri Gading..kat sini sume makanan western..budak2 kan suka western2 ni kan..hihihi

Overall, puas hati sgt makan kat sini..harga murah giler kot..chicken chop biasa rm5,,grilled chicken chop rm8..fish&chip rm5, spageti meatball rm6..set mushroom + garlic bread rm3.50, lamb chop rm12..rasa pon sedap boleh tahan..sume guna gravy blackpepper..nyum3x..^_^


Zara @ Brown Sauce..klu kumpul sekali ngan kazen die rajinlah dia nak pakai tudung..alhamdulillah, contoh yg baik kan dari sepupu2..hihi

Menu kat sini..

Lama tak pose berdua..hihi..mama papa

Anak mama + anak kakak + anak abang,,ank2 abg mama mmg stay kg time cuti sekolah so mmg meriahlah kan sume berkumpul

Sorang teruna kat depan tu adik ipar mama aka adik bongsu papa

Sementara tgu menu smpai

Appetizer,.nachos..hihihi

menu mama, grilled chicken chop..ada wedeges, coleslaw, b/pepper gravy..rm8..oklah kan..=)..air mama amik bandung soda..pon sedap

Mushroom sup fevret anak teruna, zareef

yeay..makanan dah smpai..jom mamam

Mama with mak kesayangan..utk mak yg tak makan western, mama order dari kedai makan sebelah, mee goreng basah..kekekee

Zara layan chicken chop..

budak lasak

sian baby takleh makan sedap2..bby tolong tgk jek k..=p



7 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

wah nmpk sedap dan murah lak tu..mmg berbalai la kalau order byk2..meriah family lily..sejuk tgk zara btudung..kyra lum dtg aura nak bertudung lg time skol je dia nak pakai tdg :D :) :p

Shahrizat said...

Assalamualaikum ,tumpang tanya itu kakak awak tu nama Nur Aziyana ke? Student farmasi batch 1? Macam kawan kami je. tq

Dokter faRyn said...

yumm yummm. rasa macam dah lama gileee tak makan steak. kena cari ni hehehehhe.

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

Shahrizat, kakak saya nor azeiana..mmg student farmasi pon di uitm..kenal eh..=)

NzA said...

sedapnya n murah sgt2......meriahkan dpt mkn ramai2 camni....

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Ouch...sedap nya nampak semua makanan..semoa orang pon nampak enjoy the food..best!

LYAfrina said...

sedapnya makan2...

kak zara dh mula pakai tudung tetap ke lily?

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016