JJCM| The Library Cafe, Kuantan


Entry makan2 harini..dah lame sgt kot gi makan kat Library Cafe ni sebelum musim2 hujan n banjir arituh..hukhuk..nway, cafe ni agak barulah bukak kat sini..mama tau pon sebab ternmpak fb  die promote pembukaan cawangan baru kan..dah few month, baru berkesempatan menjengah..hihi..siap cari guna gps sbb tak biasa lagi ngan area bndar tuh..=p

So far, oklah food kat sini..tapi harga leh tahan mahal..mama komen mahal sebab ice lemon tea biasa gelas plastik kecik pon rm15??? ahahahaa..yg lain2 mama takde komen..tak puas hati ice lemon tea tu jekla..kuangkuangkuang....papa kate pon oklah utk sesekali lepak sini kan..klu selalu2 rabak wallet karang..^_^


Papa n bby zayed..zareed tido time smpai so bg die beristirehat dulu sblm makanan smpai..=p

Kakak Zara yg ceria

Mama papa

Sblm foods mama papa smpai, bagi bby isi perut dulu..hihi

Mama punye..ice latte..

Menu budak2..mushroom soup, mix fries, oreo choc cake + ice lemon tea

Papa punya..grilled chicken tak silap..

Mama order carbonara sphagetti jek..

Ni kongsi dua org..ice cream waffle..nyummsss

Pose dulu sblm makan..=p

Zara Zareef menjamu selera

Baby pon sibuk makan jugak

Rileks time..tgklah cheeky jek si baby tu kan..^_^

Nama pon the library cafe kan, so mmg ada mini library kat cni..byk buku sapa nk baca boleh tp kenalah pulang balik kan..hehee

Amik buku, belek2 tgk gmbar jek dua org budak ni..kikiki


Byk cafe baru dah bukak kat kuantan sekarang..orang2 malas masak macam mama ni mmg sukalah terjah kan klu weekend tu..wuwuwu

3 comments:

Dokter faRyn said...

Yum yummmm :) bby zayed soooo comel!!

LYAfrina said...

menariknya.. kat area mana ni?? nanti nak kena ngetest jugak ni

Harue Hime said...

Restoran ni halal ke kt kuantan? Lau kt KL, penuh botol arak, nk masuk pun org non muslim jek, yg kite pkai tdung ni segan nk masuk. Mmg konsep bar sungguh. Air kopi die pun ade campo alcohol. Dalam menu die la

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016