Zayed's Akikah | Family Photos

Sambung entry majlis akikah baby Zayed..entry ni just nak tepek gmbar baby n famili jek..hihi..actually mama mmg plan awal2 before majlis start tu nak amik gmbar satu keluarga sama2..ikutkan jemputan start pas zuhur so dah pesan kat ahli2 keluarga sume kol 12 lebih dah kena salin baju n amik2 gmbar..kang dah ramai org takdan plak posing2 kan..=p

Nway, plan mmg dah plan dah..tapi smpai hari majlis, macam biasa kelam kabut juga..agagaga..so amik gambar mana yang dan jekla..byk shots tak smpat amik tau..huhuhu..antaranya nk pose berdua ngan papa tak smpat..amik gmbar 3 beradik tu sama2 pon takde..gmbar ngan mak mama pon lupa..aishhhh..ni mmg mendatangkan kekesalan..huhuhhu..tapi nak wat camane kan, majlis nya dah lepas..so layan jekla mana gmbr yg smpat diamik nih ya..


Baby Riza Ameer Zayed..agak2 ada telent tak jadik model kecik..kikikiki..takpela, jadi model mama jekla dik kannnn..=p

Geram tgk pipi dia..haha

Mama's sweet baby

Kakak n abang pon nak posing2 juga..dh mcm posing pengantin baru pon ada..kekekeke

Zara muka pucat jek..mama bizi ngan baby takdan nak touch up kan die..huhu..sian kakak

Tetiba nmpak abg zareef pon dah ala2 model gitu..erkkk..model di mata mama kkkkk..haha


Kami sekeluarga..alhamdulillah untuk rezeki yg Allah beri ni..semoga diberikan kebahagian n kegembiraan hingga ke hujung nyawa..

Sedondon biru..papa, zara , zareef pakai baju raya tahun lepas jek sbnrnya..mama n bby zayed yg dpt can berbaju baru..agagagaga..

Berlima lagi dan lagi..^_^

Love n heart each one of you!! 

Sbnrnya nak pose berdua ngan papa time ni..tp dah tak teringat nk pass baby kat famili lain..haha..so feeling2 anak baru soranglah dlm gbr ni..=p

Baby Zayed with atok n nenek sblh papa

Nenek Yah dengan TIGA cucu..mama pon tk smpat nk amik gmbar ngan anakanda bertiga ni..sibuk layan tetamu punya pasal..huhu

Beloved mom and mom in law..tak byk amik gmbar mak mama ni..manjang sibuk kat dapur dia..huhuhu


Pas posing2 ala2 sepantas kilat tu tidokan baby zayed dulu sbb tgh hari mmg waktu tidur dia..ikutkan byk kali jugak die tido bangun tido bangun time tuh..haha..sian tk dpt nyenyak sbb ramai org kotttt..dah petang sikit bila die bangun terus mama tukarkan uniform tkt dia rimas berbaju melayu..bila mood dia ok, smbung posing2 lagi sekejap..=p


Baby Zayed wth mama..mama pon dah berlengas jek muka kan..haha


With papa n mama..zara zareef time nih dah dapat geng so diorng sibuk main dah tak mau bergmbar..kikiki


Baru nk pndai2 berdiri ngan support..pastu suka sgt kalau org tatihkan die..^_^


Eksited kan muka dia..hihi


Pak usu Zayed..adik papa ni

Ehhh..smpat plak posing last ngan towl JDT ni kan..agagagaga..wlupon duduk kat Kuantan semangat JOHOR tetap kena kuat k..=p

Ada pon terselit muka abang pengantin ni..kikiki

Zara @ candy buffet table..baru perasan tak de bergmbar sgt pon kat area ni..dok posing kat dlm umah jek kan...=p



Klaaa..pasni nak buat last entry utk majlis nih..nk smbung resize gambar dulu..=p


5 comments:

Syima ~Mama Kyra~ said...

cantik2 gmbr...puas hati kan!!! Biasala tu klu jd tuan umah mmg awal2 majlis dah busy sokmo.. tak ingt semua benda dah..cam kita tu ari nk bgmbr pun x ingt..hrp gmbr dlm hp kwn2 yg ambil gmbr..hehe..tp bagus idea lily upah photographer :) :D

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sweet Family..cantik2 gambar ni..Baby Zayed sgt comel..^_^

LYAfrina said...

semua pic2 sgt cantik..
n semua nampak happy..zara nmpk lain bila berambut pendek ni.. hehe

Dokter faRyn said...

handsome boy!! bestnya banyak family photo. kalau ktorang kena bergaduh-gaduh dulu baru dapat proper family photos. hahahahha ;)

~Aida@MommyAqilMedina~ said...

Wahh gambar semua cantik-cantik!tapi memang pon kak,kalau kita jadi tuan rumah..semuanya kelam kabut n lupa..esp nak tgkap gambar sefamily berdua bertiga memang nan hado..lupa kan..sedih je..huhuhu..tapi takpe yang penting ada jugak gambar akak sefamily tu..cantik n sweet sangat!hihi

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016