Manhattan Fish Market bakal dibuka di Kuantan?


Few weeks lepas time lalu depan East Coast Mall Kuantan macam ada ternmpak signboard MFM ni..mmg EC mall ni tgh renovate besar2an..parking reno, dalam reno..smpai sempit dah jadinya..hahaaha..apepon, harap2 mama tak salah tgklah kan..bukan apa, MFM ni antara tpt fevret dine in mama n family sbnrnya..dulu time dudk bdr puteri, sebulan or dua bulan sekali mesti nak masuk gak makan kat MFM aeon bukit tinggi..byk menu sedap2..hihihi


Antara menu fevret mama n famli..Manhattan flaming seafood platter.dap..dap..dap..order ni leh makan satu keluarga..heheheh..zara n zareef suka sgt makan kentang, garlic herb rice ngan fish fillet dia..=)

Last makan kat MFM aeon bukit tinggi ni bln 8 lepas..tgk mama sibuk gak nk posing wlu baby tgh meraung skan..>_<

Zara ngn dessert oreo ni..fevret die benda2 berasaskan oreo..=p

Last nut not least, klu btol MFM nak bukak kat kuantan, first menu nak try adalah ini..sizzling brownies with ice cream..terpengaruh ngan blogger ayu..hahahaha..mcm sedappppp jek kan..^_^


8 comments:

Lynn Hamzah said...

dah jadi fav kitorang satu family juga...memang best...

zety said...

hah lame x mkn manhattan nih..suke udang yg sembur2 api tu.hahaah..nnt dh bukak bertmbhlah port mkn ye lily ;)

mummy_ayu said...

kat seremban pun dah buka tapi lum pergi lagi..

mamaarifakeem said...

Cam best jer.. =)

Rajin makan luar ek, syok aa...hiik

Syima ~Mama Kyra~ said...

menu kt MFM mmg nmpk menyiurkan tp kami lum pnh try mkn lg..tu ari nk p kat sunway pyramid ramai org siap que lg..papa kyra klu bab mkn lmbt ckit dia malas nk tgu last2 cancel p tmpt lain..smpi ke arini lum merasa lg..uwwaaa..huhu

LYAfrina said...

waaa.. serius??
kalo betul2 ada kat ECM memang wajib ngetest jugak la.. ye la sekarang ECM reno besar-besaran..makin byk pertambahan kedai baru kan..

lia ummiirfan said...

seriously tak pernah lagi makan kat MFM ni.. 😂😂😂

Salina@IbuAqil said...

Aduhai....
Mlm ni BW asik terliur je ni nengok mknan...
Hihihihihi
Kat Ipoh dia x nak bkk ke..
Huwaaaaaaaa!!!
Ke dh ada?
X ada kot rasanya.. ;D
Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)

Keluarga kesayanganku..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Elegant Rose - Working In Background
Blog Widget by LinkWithin
Copyright to StoRiEs Of Us
Designed by UMIESUEstudio 2016